Jag blir så trött

Jag känner nu att jag bara måste få ut allt. Bloggen är kanske inte rätt ställe men jag har ingen annan stans att utrycka mig. Jag är så trött på vissa spel, på vissa människor som ska visa sig vara bättre än alla andra. Hur vet man egentligen om man känner någon? Hur ska man någonsin kunna lära känna någon här om alla är så låsta. Dem är bara inriktade på ett sätt och har bara en sak framför ögonen. När vet man om man känner någon på riktigt? Bara ytligheter har någon betydelse, man ska synas, vara roligast och coolast i allmänhet. Sedan vad som finns innut spelar ingen roll. Här är det engångsligg som gäller och mn ska få flest för att synas. Tänk om man inte är sån? Måste man vara sån? Hur vet man vad man egentligen vill? Det sägs att alla ska vara accepterade, att det inte föregår något skitsnack. Klart det gör. Visst, alla är accepterade men i olika grupper och man får självklart olika status.

Tänk om det fanns en värld där alla var lika och där hireaki inte fanns. Jag blir så trött på allt som ha md utsidan att göra, man stoppas om utsidan inte är tillräckligt bra. Har folk aldrig tänkt på att dem som dem kallar "tråkiga", "osociala" osv kanske har ett skäl till det? Hur ska man kunna vara social och intressant om man aldrig ges en chans till det? Folk hinner aldrig upptäcka en, och då blir det som det blir.  Visst är det svårt på här att vara trevlig hela tiden men jag tycker inte att det är för mkt begärt direkt.

Jag trodde att jag äntligen hade hittat någon, trodde att vi hade fått kontakt. Tydligen var det inte så, jag var väl inte den du ville ha. Jag börjar darra varje gång jag ser dig och jag ville verkligen ha dig. Nu får jag titta på när du håller någon annan. Ibland suger livet...

Kommentarer
Postat av: didididi

Tips: Man kan ha skyddade filer på datorn där man kan uttrycka sig väldigt öppet utan att behöva känna att man ger ut sin själ till hela världen. Så gör jag!

2009-09-29 @ 13:46:21
Postat av: Amira

Forstar vad du menar hun<3

Man kan och far utrycka sig vart man vill och nar man kanner for det!!!

TVEKA ALDRIG TILL DET!!!

Hoppas det blir battre gumman!

Puss pa dig! <3

2009-10-04 @ 07:42:22
URL: http://amirasresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback