Kavaj och svarta naglar


Jättedålig bild, men det var det bästa som gick att ordna just nu. Såhär ser kvällens outfitt ut, second hand fyndad kavaj, klänning och rosett örhängen gina.

ha en rolig kväll, det ska jag ha!

Godmorgon sunshines!


Känns som detta kommer att bli en undrbart rolig dag, inte minst ikväll. Jag har massor som måste ordnas, städa, köpa mat, ev springa fram på stan, lite läxor som måste göras och en massa annat. Jaja, det löser sig nog.
Ikväll kommer ett gäng på party till mig så det blir riktigt skoj det!

Ha en bra lördag!

Känslosamma skor

Fick nyss höra en ganska rolig sak, min kära vän i Argentina, och jag pratade på msn och hur vi kom in på converce vet jag inte, iallafall trodde hon inte att det fanns i Sverige. Då säger hon att hon har ett par svarta converce som hon inte kan använda. jag undar ju såklart varför hon har köpt skor hon inte kan använda, och då förklarar hon att hennes ex hade ett par likadana och när dem gjorde slut så tog han med sig en av hennes. Så hemma hos henne finns en sko i 37 och en i 40. Varav 37 är hennes.
Vet killar att det med skor är så ordentligt kännsligt? Istället för att ta något annat eller göra något speciellt så ger man sig på skorna, för det är ju då helvetet brakar loss. Hade det varit jag som blev av med min sko på ett så brutalt sätt hade jag anmält honom för olaga frihetsberövande. På något sätt måste det då ändå gått upp för killar hur mycket skor betyder för oss tjejer. Killar slutar aldrig att förvåna en.

Klänning


Nytt från Gina, 149 kronor.  Kommer nog få hänga med i helgen.

magiskt och tragiskt

Att min kära favorit foundation från MAS aldrig kan få stanna i min ägo. Det gör mig lika förbannad varje gång. Att den sedan är dyr som jag vet inte vad gör inte det hela bättre.

Alltid slutar det såhär... Denna gång var det dock inte mitt fel.

Never take it easy

Det blev ingfen "lugn" idrott idag, utan istället blev det pilates och styrketräning. Men roligt var det.

Nu är jag trött och känner mig utsliten, trotts det vet jag att det är massor att göra. Bara att bita i det sura äpplet och helt enkelt lida fram tills jag får stupa i säng. Ikväll kommer syrran förbi, jag tror hon har hört ett rykte om att den viss person hade handlat lite i London...

Ha det bra!


Underliga cravings

Super, super, super trött. Det förklarar hur jag känneer mig idag. Det possetiva med dagen idag är att vi förmodligen inte ska ha någon jobbig idrott utan istället en lång promenad. Låter som det vore aldelse lagom för mina något trötta muskler idag.  Dessutom börjar jag få underliga cravings efter latte. Skinny latte with vanilia syrup. Mums... 

Pratade med en kompis igår som åker till Nice snart och ska vara där 4,5 månad (med EF) och jag blir riktigt sugen på att ta en weekend dit och träffa henne. Så många det ska hälsas på!   Det blir till att jobba hårt då.  Kanske, kanske.....

Ha en bra dag!



My wonderfull Starbucks!

Bra dag

Kännde mig äntligen så kry att jag banade mig iväg til gymmet, riktigt skönt! Om inte annat så känns det... Det blev core idag, det enda som är negativt är att det är svårt att få plats, man kan inte chansa utan måste boka. Fast så är det ju alltid i början på en termin speciellt efter jul. Tacka vet jag sommaren. Tomt och fridfullt.  I like.
Engelska provet idag känndes gansak bra, så jag får hoppas att resultatet blir de samma. Kanske gjorde min lilla tripp någon nytta ändå....

Nu skriker min mage efter mat, kykling och quinoa. I'm off.

Onsdag igen

Jag har blivit smått beroende av AA, Andra Avenyn, och kan inte släppa den serien! Jag har inte kollat på den tidigare sässonger, men nu har jag insett vilket underbart program det är! Så spännande, synd att den bara sänder det en gång i veckan. Annars så var det ett litet besök på sjukhuset och en stund med morsan och A som förgyllde min dag igår. Sedan var jag så otroligt trött! Det är jag dock fortfarande så jag får se hur denna dag går... Fundrar seriöst på att åka hem och sova lite på lunchen. I eftermiddag ska jag göra mitt engelska prov eftersom att jag var sjuk förra veckan.
Det som har kännts så hemskt sedan jag kom hem från min semester är att jag har fått prioritera skolan mer än bloggen, och dte är ju självklart, men förut har jag hunnit med båda. Hoppas att det blir mindre snart så att jag kan sätta lite fart med denna!  

Har du som läsare någon åsikt eller vad du vill läsa om i bloggen? Komentera gärna!

Skolan kallar. I bakgrunden världens bästa Håkan....

Puss

Heidi i dagens


Såhär vardags chic skulle jag gärna se ut idag.... Kolla jeansen! Back to the 80´s...

Undrbart tänkvärt

Vi har bara detta korta liv. Dessa dagar, dessa veckor, dessa år. När vi dör kommer det mesta ändå att vara oprövat och oupplevt. Vi får försöka med vad vi nu har, och sedan går det som det går.

Citat av Jonas Gardell, "Ett ufo gör entré"


Hemsk dokumentär

Go morron! Ännu en tidig morgon... Slutar som tur är tidigt idag med. 

Igår blev det plugg, jag fick göra OM min svenska uppgift bara för att den var för låång. Okej, vi uppmuntar inte elever till att utvecklas och själva använda sig av språket, nä det ska vara bestämda ramar som man måste hålla sig inom. Det som uppgiften handlade om var att skriva en stilistik och bok analys. Jag har läst Gardells bok "Ett ufo gör entré" och skulle skriva om den. När man skulle ange stilistik knepen som författaren använde sig av skulle man citera, och självaste 10 citat tog en hel sida. Ska man då välja ett kort och inte lika bra citat för att det inte få plats annars? Eller ska man välja det citat som man tycker passar in och som man kan referera till? Ni vet förmodligen vad jag tycker. Det är så korkat allt det där, sedan stod det att man ska alayser, reflektera och dra slutsatser efter varje citat. Det tar ju inte heller någon plats på pappret. Inte alls. Känner mig så förbannad, men nu är det ialllafall gjort, kom bara inte och klaga på att jag inte har analyserat tillräckligt bara!

Igårkväll såg jag på dokumentären "Hälften man, hälften träd" som handlade om en man i Indonesien som har en ovanlig hudsjukdom som gör att han får vårtor över hela kroppen och på fötterna och händrna växer det som stora grenar. Händerna var säkert lika stora som en badboll i diameter. Riktigt, riktigt hemskt!

Ha en bra dag allihop!

morning

Det var trögt att stiga upp nu såhär tidigt, men skola väntar ju. Idag slutar vi tidigare än vad vi gjorde förra terminen så det känns riktigt skönt. Kommer hem någon gång vid två tror jag det blir.

Nu ska jag äta upp min frukost och dricka upp mitt te i min Starbucks mugg.

Vi hörs senare!

Helgens

Helgen i listform

Antal timmar sömn: alldeles för få
Timmantal vid datorn: sådär halva dygnet
Krockningar vid övningskörning: inga än så länge, puh!
Låt som går på repeat: "Realiase me" med Agnes, sjukt bra!
Läxor och arbeten undangjorda: ett, men det satt jag uppe med hela lördagen till halv tre.
Ätit ute dem närmaste dagarna: tre (maten är ju sååå mycket godare)
Gånger jag har sett Wallander mörkret: säkert 10 gånger, den gick i lördags på tv4+
Helgens blogg upptäckt: Hotspot, riktigt inspirerande
Gånger tanken har slagit mig att dra ifrån pissiga Sverige: sådär någon miljon gånger, räcker det som svar?
Träning i helgen: 0... (måste komma igång igen...)
Allra mest irriterande: folk som inte håller vad dem lovar.... Gaaahhhh!!
Helgens comunity: Facebook


 En helt okej helg med andra ord.


A trip to Turkey?

Fullspeckad helg eller vad säger ni? Det är nästan som man behöver vila ut efter helgen... Både igår och idag har jag kört bil, och jag gör framsteg måste jag säga. Att jag bara vågar köra i 90 förvånar mig själv. Varje gång. Men jag gör det, och träning ger färdighet.  Det bästa med att man måste (det är ju brottom..) är att man då kan bestämma sig för ett mål. Idag var det kära trollis och Amira som väntade. Finns nog ingen annan människa som kan få mig på så bra humör som min lilla Amira... Haha.  På överby var det turistmässa, och som de galna resefolk vi är så gick vi runt som jagade höns, man ska ju hinna allllllt.  Och säger jag bra, obligatoriskt, lunch på donken.

En annan grej jag har hunnit med i helgen är faktiskt att göra färdigt mitt svenska arbete, jippi!

Har ni haft en bra helg?
                  
Amira vid en av alla montrar                                            Mycket folk!


Nej!

Hade en mysig kväll igår, men blev faktiskt lite besviken när "blondinbella" Isabella åkte ur Let's Dance, då finns det allt andra som är sämre på att dansa om man ska bedömma enbart dansen. Jag tycker hon gjorde bra ifrån sig, men det blir tråkigt att inte få se henne i fortsättningen.  Hon är verkligen en person som man hatar eller älskar, och hon tillför alltid en så possitiv energi och verkar vilja väl.  Varav andra säger att hon är egoistisk och självisk, men jag digar Isabella. Punkt slut.

Idag ska jag ta en sväng på stan med en vän och vi ska försöka rea shoppa lite grann, sedan är jag också sugen på vad dem har fått in för vårnyheter. Till detta en liten fika. Låter bra tycker jag.
Vi får hålla tummarn att jag kommer hem med lite fynd....


Puss

Kvalitetstid med gubben

Har kämpat som en idiot denna eftermiddag med en bokanalys... Den är inte klar, men jag har kommit en bit. Sedan får man ju inte glömma den goda lunchen men morsan på donken, och det bästa med att gå med mamma är att hon betalar... Mottages tacksamt i dessa tider.
Strax är det dags för Isabella att dansa, ska se hur det går för henne, hon kommer iallafall att vara grymt klädd, det vet jag! 
Sedan ska jag ta mig en sväng till morfar och sällskapa honom lite, han blir alltid så glad då. Tänkte ta med mig lite chokladmouse och bjuda gubben på. Och så blir det På Spåret. Tradition.

Visst blir det helg idag också, även om det hade varit roligt att festa. Just det, jag är ju fortfarande inte riktigt frisk....

Back on track

Godmorgon!
Ska försöka palla mig till skolan idag, klarar inte av att vara hemma längre. Ser att det är snö utanför fönstret, hu va kalt! Jag börjar nästan tröttna på snön nu, jag vill ha vår! Höra hur fåglarna sjunger, bäckar porla, tussilagon titta fram och en varm och härlig vårsol som man kan solan näsan i.

Ikväll är det ju Chris Brown i hufudstaden, någon som ska dit? Jag hade gärna velat åka men....   Vet några som ska dit och jag tror det kommer att bli underbart!

Ha en bra dag!


Do you remember?


Miss you!!

baboushka


Detta kan du köpa här

Tisha tips!

Hittade världens snyggaste tisha som jag funderar på att klicka hem....
 
Blackbook, dem har även mycket andra grymma modeller i unisex storlekar. Kika in!


Tv:n är min bästa vän

Det enda som är possitivt med att vara sjuk är att man är tillåten att bara ligga och se på filmer. Och äta glass. Denna sjuklighet har hitlis avhandlat Anna Phil sässong två, Den vita masajen, Irene Huss : Guldkalven och just nu rullar Band of Brothers. Bäst har den nya Irene Huss varit som jag kan rekomendera varmt.

Klockan 17.01 (väldigt viktigt med tiden där!) så visar svt24 direktsänt från Washington när Obama tar över USA. Historisk händelse, jag ska bänka mig. Kolla du också!

Influensa måndag

Hela gårdagen spenderades i soffan och sängen. Bara för att det är så himla roligt. Man har ju inte heller massor med annat att göra och man börjar inte alls känna paniken som stiger. Inte alls.
Varför ska det finnas något som kallas influensa?  För det första har jag inte tid med detta och för det andra är jag så orkeslös att jag inte orkar sitta vid datorn. Då är det riktigt illa.

Jag har bunkrat upp med glass, apelsiner och sässong 2 av Anna Phil. Nu tillbaka till soffan.


Hoppas att alla som också är sjuka snart blir friska!


Hämnden

Var igårkväll och såg på den nya Wallander filmen, eftersom att jag är ett stort fan av Wallander kan man ju inte missa den nyaste. Den var bra, riktigt bra. Men man saknade verkligen Linda och Stefan. Deras gnabb och tjöt på varandra och osäkerheten dem emellan. På ett vis skulle man kunna kalla det Beck utan Gunvald...
Något jag inte förstod var vart Linda hade tagit vägen, det var inte så att dem förklarade det hella utan alla gamla var kvar och att det kom två nya aspiranter.  Jag hade gärna velat ha en förklaring på vart och varför Linda förmodligen hade flyttat, det hade blivit lite mer klart då.
Men hittils har ingen Wallander slått Mastermind, den förblir den bästa någonsin!


Bild lånad från Dn.se

Lördag

Godmorgon! Uppe tidigt... hatar det men vad kan man göra? Har massor att fixa och greja med så det är tvunget. Igår kväll satt jag hemma hos A och tittade till en början på Lets Dance, men sedan ficka jag inte ha min tv ifred för då tyckte andra halvan av rummet att vi skulle se På Spåret.
Protesterna var inte måttliga till en början men det var faktiskt ganska bra tillslut. Filip och Fredrik var med och dem var överraskande bra, dem mötte Göran och Zinat (har ingen aning om vilka dem är)     Jag måste bara få uttrycka min frustration över när jag såg Zinat, utsäkta men hon verkar fullständigt korkad. När dem var på en resa och skulle dra i stoppgrejen om dem vet vart dem är påväg, så började hon att skrika ut svaret, och det gjortde hon säkert fyra gånger innan hon fattade att hon var tvungen att stoppa för att få några poäng. Irriterande människa.
Sedan såg vi även Lets Dance det sista och jag hann som tur var se Isabella "Blondinbella" dansa. Tyckte att hon skötte det bra, men den som jag tyckte dansade allra bäst var Laila. Så snyggt!

Frukost time...

Puss

Inget liv?

Vilken härlig dag det har varit idag! Det är ju helg... Så skönt, men för min del blir det mest arbete i helgen så att jag hinner i kapp. Många tycker att man på helgerna inte ska jobba med skolarbete och att man bara ska göra annat. När jag satt en fredagskväll med en uppsatts som jag var tvungen att göra klart får man höra att man inte har något liv. Men för mig är det en himla bra lösning, har jag inget speciellt för mig en fredagskväll kan jag lika gärna jobba undan för då slipper jag det senare.
 Eftersom att jag stressar upp mig till max och faktiskt redan har gått in i väggen en gång så försöker jag att ta tag i allt så att jag inte har saker liggandes. Det spelar ingen roll om det är fredag eller tisdag. För mig är helgerna ett andhål, där jag samtidigt som jag har roligt, man måste inte alltid ha roligt varje sekund, där jag kan jobba på och ta tag i det jag inte hunnit i veckan och även förbereda för nästkommande vecka. Detta minskar min egna stress och jag känner att jag har lättare att njuta av livet på veckorna när man inte behöver känna sig så stressad. Sedan har jag även accepterat att dessa åren kanske inte är dem allra roligaste, men det beror inte på mig utan det är så det är. Att tiden i gymnasiet är livets roligaste period är en lögn. Det är en överskattad tid som man måste ta sig igenom.

Fredag

Jag glömde visst bort att uppdatera igårkväll, men den kvällen och eftermiddag för den delen var inget vidare. Huvudet var fortfarande som en tegelsten, en massa arbeten avhandlades bla ett miljöarbete, fick en snabbvisit av vän på dåligt humör och kollade på Criminal Minds. Åh vad jag gillar kriminalsaker, speciellt Criminal Minds och CSI ( då ska det vara NYC eller Miami, inget annat).

Huvudet är bättre idag, så jag ska dra mig till skolan. Fortfarande snö, vilket innebär att jag inte ska ta cykeln. Det har jag lärt mig nu. Det roliga för dagen är att vi ska få reda på betygen på våra uppsatser och även få slutbetyget i Naturkunskap. Jippi!

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Puss


Jag ser det snöar, jag ser det snöar.....

Det snöar! Eller det har snöat iallafall. Blev hemma idag med så jag har sovit fram tills nu och det var riktigt skönt. När jag sedan drog upp persiennerna funderade jag på om det var vår idag som det var igår, kan ni tänka er hur förvånad jag blev när jag ser ett stort vitt täcke på maken och på bilarna. Är det nu snön ska komma? Jag måste säga att jag tycker den är några veckor försenad, nu vill vi ju börja med våren! Samtidigt blev jag lite sådär smått sugen på att springa ut och få göra en snöängel...  Men det blir nog inget med det, dagen ska återigen tilbringas framför datorn och i sängen så att jag kan gå till skolan imorgon. Nu orkar jag inte vara sjuk mer, frisk imorn säger vi?! Bra!

Ha en bra dag!

Puss

Inte utan min syster

Jippihej, färdig med arbetet! Då har jag bara 3 arbeten och ett prov innan v 5.... Men det ordnar sig, bara man tar en sak i taget.
Trött är jag också, så det blir sängen nu. Vet att det är mycket tråkiga blogginlägg nu, men just nu hinner jag inte ens kolla på tv eller andra bloggar, och då är det extremt mycket att göra. Kanske kan jag använda rasterna och blogga?

I sängen väntar "Not without my sister" som verkar väldigt intressant, den är The sunday times bestseller så det låter lovande. Inhandlad i London såklart.

Godnatt på er!

En mörk och lång tunnel

Snart, snart är jag ute ur denna ordentligt långa tunnel av skrivuppgifter.... Har en del kvar men jag börjar att se ljuset längst bort. Jag kommer närmare och närmare.  Snart är jag framme.

Onsdag

Ända sedan jag kom hem i söndags har jag haft en dunkande huvudvärk och samtidigt så dunkar det i öronen, jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det är som när man flyger och det slår lock för öronen... Idag när jag vaknade var denna huvudvärken värre än vad den har varit tidigare så det blev sängen idag, få sova ut och förhoppningsvis slippa huvudvärken. Men som alltid när man behöver sova som mest får jag typ 10 sms på en gång från ett visst gäng i skolan. Så det var bara att gå upp. Nu har jag en massa saker att göra i skolan så tillsammans med min otroliga huvudvärk och ett antal alvedon ska jag försöka få något gjort. Det skulle inte förvåna mig om jag tuppade av med huvudet på tangentbordet. Nu blir det gröt och te.

Puss

Det kokar och bubblar med ideer

Eftersom att jag inte har hunnit med bloggen på länge har jag så mycket i mig som jag bara vill få ut, det är ju därför jag har bloggen. För att kunna skriva av mig och förhoppningsvis inspirera andra.  Just nu känner jag mig som en kokande kitel som inte vet vart jag ska börja. Som ni säkert vet så har min upplevelse i London varit kanon, men jag känner mig fortfarande lite nere av att åka därifrån, trotts att jag vet att det är mycket roligt som händer här i vår. Man ska sluta när man är på topp som Nathalie sa till mig i lördags kväll. Kanske är det så? Iallafall kommer man att bära med sig det hela livet.
Hela den här resan har varit så mycket mer än bara en resa för skojs skull, den har satt mycket inom mig på prov och jag har utvecklats enormt. Jag har samlat stor styrka inom mig och är otroligt stolt att jag klarade av det och att det desutom gick så bra. Jag ser framtiden med andra ögon nu. Det kanske låter helt crazy, men det är faktiskt sant. Framtiden är min, och din, glöm inte det!

Nu i eftermiddag ska jag försöka få lite gjort, har så mycket som ska göras i skolan så det är bara att sätta fart.

Vi hörs senare!



Tisdag

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan, har redan haft två lektioner. Som tur är slutar jag tidigt idag, redan vid ett så då ska jag hem och plugga. Plugg, plugg, plugg.... Så roligt..... Eller inte.
Måste springa till nästa lektion, hörs senare!

Puss

Trött, tröttare. tröttast

Okej, jättedåligt bloggande. Men dagen idag har varit ganska konstig, det kändes konstigt att gå till skolan och möta alla och samtidigt sakna skolan i London... Men visst var det kul att träffa alla, eller nästan alla iallafall hehe.  Och så var det sova ja, just det... Jag har varit en vandrande zombie idag men har ändå inte kommit i säng än. Nu blir det sängen bums.


Godnatt!!!


Elise sista kvällen, alla var så gulliga, dem hade ordnat ett avskedsparty för mig! Cute!

Tillbaka från paradiset

Igår kom jag hem. Från två av mitt livs bästa veckor. Det är svårt att föreställa sig att man inte ska till skolan idag och träffa alla elever, se kaoset i undergrounden som bara inträffar på måndag morgon. Ingen mera latte på Starbucks. Kan göra listan hur lång som helst med saker jag kommer att sakna otroligt. Framför allt alla mina härliga vänner.....

När jag kom hem igår hade jag inte sovit på 35 timmar så jag var liiite trött igår, men som alltid var dte svårt att komma i säng och det känna idag. Regält. Jag kommer att vara en vandrande zombie idag.... Så när jag kommer hem från skolan ska jag sova. Länge. Så jag får tyvärr medela att mer från London förmodligen kommer upp imorgon när jag förhoppningsvis är mig själv igen.

Dags att gå till tandläkaren....    Ha en bra måndag!

Puss

Nej, jag vill inte aka hem!

Forlat for valdigt dalig uppdatering, men eftersom att internett inte funkar hemma och att det ar svart att fa tag i en dator i skolan sa ar det lite svart.
Jag har haft en helt underbar tid och kommer sakna mitt underbara London en massa. Jag har traffat sa mycket nytt och harligt folk som jag verkligen kommer att halla kontakt med. Kanske kan jag tillock med hinna halsa pa Elise innan hon aker fran London i sommar.

I tisdags var vi pa Fantomen pa operan och den var jattebra, annorlunda men bra. Jag har mest sett musikaler forut och opera ar inte riktigt samma sak, men man vanjer sig. I onsdags var jag och Florencia i Camden och shoppade, hon kom hem med inte mindre an 4 (!) par skor, varav jag kom hem med ett par.... Indian inspirerade, likt Minetonkas. Sedan pa kvallen at vi mat allihopa tillsammans och drack vin. Igar tankte vi ga till en pub tillsammans och ata mat och dricka ol och vin sa vi tog underground till Piccadilly och gick sedan genom Soho och China town for att hitta en. Det roliga var att nar vi skulle in pa en pub i Soho sa borjade vakten stirra lite konstigt pa oss och fragade om vi hade varit dar forut, och vi svarade nej, och da fick vi reda pa att det var en gay club sa da skrattade vakten lite at oss... Det var ganska roligt for jag och Elise skrattade som galningar, haha. Tillslut blev det en italiensk restaurang dar jag at hemmagjord ravioli med ricotta och spenat. Jattegott! Till det drack vi alla vin uton Florencia som drack tva ol istallet.  Det var en riktigt riktigt trevlig kvall! Kommer jag att minnas lange.

Nu har jag redan slutat skolan, hade bara en lektion och sedan ska jag och Elise till Westfield och shoppa jarnet. Blir roligt! Och ikvall ska vi ut med en massa franska manniskor, min hjarna ar totalt installd pa franska, jag hor nasta mer franska an engelska, haha. Jag hoppas pa en rolig kvall.
Och imorgon har jag och Florencia bestamt att ga ut ocksa, precis innan jag aker. Jag vill ju inte hem! Jag kommer att sakna London, alla engelskman och inte minst alla mina kara vanner! Trodde inte att jag skulle sakna franska i borjan men ju mer jag tanker pa det ju mer kommer jag nog att sakna det..... Pa sondag morgon kommer en taxi och hamtar mig klockan 3 pa morgonen sa det blir riktigt tidigt. Mitt plan gar hem halv sju och jag maste ju checka in tva timmar innan, sedan blir det byte i Amsterdam och sedan hemma pa Landvetter.

Jag tror inte att det blir nagot mer inlagg innan jag aker hem, nu ska jag bara njuta av den korta tid jag har kvar! Alla harliga bilder och allt annat om London kommer ni att fa hora senare, promise!

Ha det bra!    Vet att manga borjade skolan igar, sa ha en bra dag i skolan idag!

Puss!

Opera ikvall

Hej! Nu sitter jag i skolan igen. Idag har jag haft lektioner fram till 12 och sedan at vi lunch tillsammans, jag, Florencia och Maria. Sedan skulle jag springa och hamta vara biljetter tills ikvall, vi ska namligen pa Fantomen pa operan. Ska bli jatteskoj, hoppas den ar bra bara. Sjalvklart fastnade jag pa Urban Outfitterns och Selfridge &co ett tag... Oj vad mycket det finns att kopa, massor som man verkligen vill ha! Jag har inte borjat min shopping speciellt an, bara nagra smasaker har och dar men pa lordag sa ska det bli shopping sa det brinner i fotterna och i planboken... Jag har namligen spanat in vad jag ska kopa men sedan ska jag bara hitta nagot till alla dar hemma ocksa.
Jag hann med en svang runt SOHO och Buckingham Palace idag sa nu ar det avklarat. Kanns bra att man har hunnit med en del saker for tiden bara springer ivag. Jag vill ju inte hem! Jag vill stanna! Kan inte typ sverige brinna upp pa nagot konstigt och underligt satt som gor det omojligt att resa hem? Fast da ska alla nara och kara komma hit ocksa. Har jag stora krav? Sjalvklart!

Imorgon ar det skola vid nio som galler och sedan ska vi nog ut pa stan, jag och Florencia vill till Nothing Hill och Camden sa vi drar kanske dit.

Jag har insett att det inte kommer att bli mojligt att publicera bilder nu har i London eftersom att internett hos oss inte funkar och att jag i skolan inte kan ladda over bilderna. men sa fort jag kommer hem ska jag visa er alla bilder som jag har tagit och det ar en massa. Jag kommer aven att uppdatera mycket mer om allt som har hant har, speciellt nar man har fatt smalta det lite.

Hoppas alla har det bra!
Hej hop leverpastej!

Hatar internett!

Sitter nu i skolan pa deras datorer, hoppas att det inte blir for jobbigt att lasa denna text. Internett funkar aldrig som det ska! Jag blir helt vansinnig! Jag ska pa nagot satt fixa internett idag, det ar ett maste.

Hur har ni det? Jag har det bara bra, synd att jag maste aka hem snart bara for just nu vill jag verkligen inte aka hem, jag vill ju stanna! Stanna och ta med mig mina vanner och min familj vore perfa. Men man kan val inte fa allt.

Igar kom det tre nya tjejer till lagenheten sa det var riktigt skoj. Elise fran Frankrike kom pa formiddagen och hon ar verkligen jattemysig! I like her! Jag och Elise var sedan och handlade mat pa somerfield, en supermarket och vid eftermiddagen sa gick vi till Hyde Park far att kolla in Winter Wonderland. Det var riktigt mysigt, det var en stor isrink som man kunde aka skridskor pa men det gjorde inte vi, eftersom att ingen av oss ar nagot vidare bra pa det sa avstod vi. Det fanns en massa marknadsstand att kolla pa ocksa, det var verkligen harlig stammning. Sedan akte vi en rolig rutchkana (vilket vi konstaterade att man inte kan bli for gammal for) och at creps med nutella. Mums!
Nar vi kom hem kom det tva tjejer till, en fran Ryssland och en fran Argentina. Pa kvallen satt vi och pratade och planerade veckan. Vi ska hitta pa en massa skoj denna vecka sa det blir spannande!

Har en massa harliga bilder fran Hyde Park som jag ska forsoka ladda upp, men jag kan inte lova nar. Ska nu aterga till min lektion.

Ha det bra!
Puss


Oxford och Stratford

Hej på er!
Nu sitter jag hemma i vår lilla fina lägenhet. Igår var jag som sagt i Oxford och Stratford. Det var verkligen jätteroligt! Trodde dock inte att det skulle ta såndan tid att åka i bussen, det tog en och en halv timme till Stratford och sedan vidare till Oxford. Vi stannade först vid Anne Hathaway´s cottage, som gifte sig med Shakespeare. Vi gick en rundtur i Stratford och åt mat. Den staden var så fruktansvärt mysig! Äkta engelsk stil som man ser på tv. Har ni sett Morden i Midsommer? Det var exakt samma stil. Verkligen allt var namgett av Shakespeare och det var hur många souvenir shoppar som helst. Mat blev det en äkta fish and chips på en pub, kan inte säga att det var speciellt gott men det var bara ett måste kände jag. I Oxford hade vi en guidad tur och kollade på det berömda biblioteket och såklart alla universitets campusen. Nu vet jag verkligen vad jag har att kämpa för! Tänk att med allt slit äntligen kunna få sin högsta önskan uppfylld, det kommer jag att jobba stenhårt för.
Juliete från Argentina ungicks jag med hela dagen och vi hade jätteroligt. Man märker hur annorlunda livet är beroende på vart man bor och vilka förutsättningar man har. Hon bor nära djungeln och är där jätteofta medans jag aldrig har varit i närheten av en djungel.

Idag ska jag inte göra så mycket, mest ta det lugnt och kanske gå på bio eller något ikväll.
Ha det jättebra där hemma!

Puss


Anne Hataways cottage

Foträtta skodon


Största trenden i London just nu: UGGS!  Och det ska vara äkta vara, inget fusk-billig kopia, det har London borna fattat.
Såhär såg det ut utanför Uggs butik på Oxford street

Här bor jag

Såhär ser mitt boende ut, det är nybyggt och mysigt. Det enda som är negativt är att sängarna är hårda och har fjädrar som sticker en upp i ryggen, lite jobbigt sådär.


Nice beds

Köket

Och tv:n


Minibar någon?!

Julchoklad från Harrods

Diet coke med körsbärssmak! Jättegott faktiskt! Hoppas det kommer till Sverige


London dag 3-5

    

 

Dessa dagar bestod av Piccadilly Circus, något konstigt tivolli mitt i smeten, en massa marknader, skola och Starbucks.

Klicka så blir dem större!


Det bästa är att använda fötterna

Har inte kunnat blogga för att internett har krånglat och det har inte gått att ladda upp bilder... Suck. Man blir så irriterad på sånt.
Jag har haft ännu en underbar dag i London och den avsluatdes till och med av lite duggregn. Haha, nu börjar det likna England.  När regnet kommer vet man att det är England man är i.

Jag hade bara en lektion idag och där pratade vi om filmer, lite för basic nivå måste jag säga. Visst får man använda språket men jag vill ju lära mig mer. Okej, om jag ska vara ärlig hade jag en till, men det var iLab och då sitter man vid datorerna och jobbar så då drog jag med mitt dåliga samvete. Fy, fy, inte strunta i lektioner va?!   Men jag orkade verkligen och så har jag dratt på mig värsta förkylningen så det blev raka vägen till Boots och inskaffande av diverse preparat.  
Jag måste säga att jag har hunnit med ganska mycket idag, en stoor sväng på stan och kollat i en massa affärer, Piccadily Circus, Soho, covernt garden marknaden... Jag valde att använda fötterna som transportmedel och man ser ju så mycket mer då!  Jag hade ingen aning om att jag var påväg till Piccadily, jag bara kom dit haha.

Nu sitter jag här hemma i lägenheten och ska snart sova tror jag eftersom att jag både känner mig sjuk och ska upp tidigt imorgon, då bär det av mot Oxford.

Vi hörs!

Puss

Gott nytt år!

Hoppas alla hade en jättetrevlig nyårsafton! Själv hade jag jätteroligt, satt med fem härliga belgier och pratade och lyssnade på Red Hot Chilli Peppers, dock var det mest dem som pratade eftersom att dem allihopa satt å prata franska och det fattade jag ju inget av men... Roligt var det!  Sedan tog vi bussen till stan men de var så mycket folk så jag tog en taxi hem. Gott nytt år på er allihopa!

Idag ska jag nog ge mig ut på stan lite tror jag, inga affärer är öppna men jag ska se om jag kanske kan strosa lite i Hyde Park eller gå till Chaina Town... Får se helt enkelt. Man har alltid att göra i denna staden det kan jag lova.


Puss

London dag 2

Här är lite bilder från gårdagen, klicka på dem så blir dem större.