Oförglömligt minne


Nomalt

Tillbaka på jobbet efter en välbehövlig semester vecka som har bestått av i princip ingenting. Så underbart härligt!
Hade en jätte mysig helg tillsamans med Amira, kan inte ens tänka mig att vi båda ska flytta, helt insane. Idag är det exakt 5 veckor tills äventyret börjar! Och jag är så sjukt nervös!

Jordgubbar

Har varit ute på en härlig powerwalk nu på morgonen som avslutades med ett besök hos morfar och jordgubbar. Vad härligt det är att vara ledig! Nu ska jag rusa igen, först till tandläkaren och sedan ska jag till skövde med mamma och handla lite grejer tills i höst, bla en miniräknare. Vet att dem är sanslöst dyra.....

10 par skor

Har inte kommit längre än till skorna, men har redan 10 par (!)

Hur ska detta sluta?!


Packa sitt liv

Hemkommen ifrån tandläkaren utan vidare ny information. Det enda dem gjorde var att spola rent.
Nu sitter jag här och kollar igenom en massa dokument som jag inte har hunnit med tidigare till RC. Måste även börja på min lista om vad man behöver packa med sig, man behöver verkligen ha med sig hela sitt liv! Och vi som ska flyga med 40 kilo, kommer aldrig att räcka. Känns som att alla andra redan har allt klart. Jag har inte ens bestämt mig för vilka glasögon jag ska köpa.... Hjälp.

My week

Halloj!
Nu har jag börjat min semester med en joggingtur innan frukost och sedan en mysig frukost tillsamans med OK! mag. Dock blir semestern bara en vecka men det är välbehövt, ska bara ta hand om mig själv och ha det skönt. Har inga direkta planer men det blir nog en del som ska fixas inför i höst, en del behöver handlas och på lördag blir det utgång på fallens med Amira.

Idag ska jag iallafall snart åka till tandläkaren igen, tredje gången sedan förra veckan för att kolla vad dem ska göra åt min inflamation. Tanden ska dras men inte förrän det har läkt och jag äter redan penicillin så vi får se vad dem gör.

Vi hörs senare!

Lördags revolution

Så var det äntligen lördag kväll, den kvällen som är lite smått över hypad enligt mig. Alltid ska man ha sådana väldiga planer och man ska umgås med sina vänner och det ska vara tip top. Veckans höjdpunkt. Jag känner nästan att man blir besviken när man målar upp en bild på hur bra allt ska bli, och sedan om det inte går enligt planerna känner man sig misslyckad. Som om man har förstört hela den viktigaste kvällen på veckan. Måste det vara så? Egentligen tycker jag inte att man ska se till att ha roligt en kväll i veckan, man ska finna det roliga i vardagen och helt enkelt känna att man ska ha roligt hela tiden, man är tillåten att ha roligt även om man gör något tråkigt. Viktigt att komma ihåg.
Därför ska jag gå emot strömmen och sitta i min ensamhet och titta på Beck. För att jag faktiskt tycker att det är skönt, för att det ger mig min tid.
Ha en bra kväll och ta hand om er!

Back home

Hej på er igen!
Nu har jag kommit hem på Svensk mark igen och det känns både skönt och tråkigt. Älskar ju London mer än något annat men allt har sin tid. Kan iallafall säga att trotts att en hel del mindre roliga saker inträffade som drog ner mitt humör regält var det en underbar resa och vi hade grymt skoj. Nu är det helt enkelt back to normal och det är jobb som väntar.
Alla bilderna är lånade av Sofie, tack för resan och förlåt för allt trassel gumman!