First snow

Idag kom den första snön, det var en upplevelse kan jag säga! Tänk att befinna sig bland latinos, asiater och afrikaner som aldrig har sett snö! Dem blev helt galna! Jag har aldrig varit med om något liknande förut och detta är precis vad jag kallar Flekke upplevelse!

Ett litet klipp

Såhär såg det ut första dagen när vi anlände till skolan. Galet? Kaotiskt? JA!

Snart påväg hem

Hjälp vad det var längesedan jag skrev här! Man har så fullt upp hela tiden så man hinner inte med något som inte har med skolan att göra knappt. Idag är det 13 dagar kvar till winterbreak, ska bli så otroligt skönt! Inte det att jag vill lämna skolan, jag kommer att gråta floder, men nu längtar jag hem och vill tillbaka till min "riktiga" värld. Inte vet jag om jag kan kalla det för min "riktiga" värld, det är ju trotts allt här mitt liv är men det kommer nog bli tydligare efter jul. Det jag längtar mest efter är min egen säng, mammas mat och ensamhet. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag längtar efter ensamhet men tro det eller ej, gör jag nog det. Självklart alla nära och kära där hemma, åh vad jag saknar min morfar... Ska bli så kul att få se dem och så fira jul. Det kommer bli en spännande jul, Vanessa från Mexico kommer med hem och ska fira svensk jul, får bara hoppas på att den visar sin bästa sida, vilket betyder en vit jul.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, dessutom kanske jag ska upplysa om att jag har en till blog riktad mot skolan enbart, på gymnasium.se, länken dit är http://www.gymnasium.se/blog/Ellen_Rehnberg.html

Snart helg

Solen skiner faktiskt idag, jätte mysigt!
Det har hänt en hel del det sista, bland annat har mor mi och systra varit här och hälsat på. Jätteroligt att äntligen få se dem, har inte varit hemifrån på riktigt mer än två veckor så det har varit lite konstigt att inte ses varje vecka. Vi var på en trip i bergen och shoppade och bara åt god mat den helgen och sedan tillbaka till skolan. Det var faktiskt första gången jag var utanför skolan sedan jag kom hit och jag saknade det enormt. Det är inte förrän man kommer utanför bublan som man inser hur trygg man faktiskt är.
Förra torsdagen bar det av till Bergen igen, denna gång med hela skolan och till våran "Global Concern" som är workshops om miljön som vi har förberett och genomförde. Mycket trevligt och intressant.  Ännu mer intressant är det att vi har lov nästa vecka. Känn på det, LOV. Själv ska jag till Prag tisdag till lördag, ska bli riktigt roligt och vi är ett gäng på 20 studenter som ska åka så det kommer att bli livat.
Nu måste jag sätta igång med lite läxor, tror närmare bestämt att det blir matte...
Vi hörs!