Sista kvällen i kalla Sverige

Hej på er!
Hoppas alla har det bra, och vi har oivanligt fint vårväder idag. Nästan så att man blir lite sugen på att stanna kvar i Sverige, men om jag tänker ett steg längre vill jag nog ändå iväg. På semester. Uppleva nya kulturer. Det här blir underbart och ni ska självklart få följa med!

Nu ska jag ha avskedsmiddag med vännerna, vi ska äta tacos och glass....

Vi hörs förmodligen innan jag går på planet imorgon!

Packat och klart

Dålig uppdatering idag... Men efter tandläkaren fick jag faktiskt lite läxor gjort när jag inte hade datorn med mig och sen så hämtade mamma mig och så sprang vi runt på stan i sista minuten för att försöka få tag på det sista tills imorgon... Stress stress.... Typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten. Har även hunnit äta middag med familjen, mysigt.

Så var då äntligen väskan packad.... Känns som man har glömt massor men jag kommer ju faktiskt inte till en öken utan till en pulserande storstad så jag kommer nog att kunna införskaffa mig det mesta.

Nu har mamma bakat våfflor..... Sedan blir det sängen.

Godnatt på er!

090330

Hejsan!
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft!
Var som sagt i Stockholm igår och jag lever idag... Dock gick det jättedåligt så jag får helt enkelt försöka se fram emot annat. Nu ska jag iväg till skolan och sedan till tandläkaren med min problem-dumma-hatar visdomstand... Får se vad dem gör med den nu.
Tänk att jag åker på onsdag morgon! Underbart!

Vi hörs senare!

Puss

Finaly friday

Hej på er!
Härligt med fredag, isnt it?!
En hel helg framför sig... Underbart. Dock kommer inte min helg att bli så underbar för jag kommer att vara så sjukt nervös inför söndagen. Men den kommer att bli underbar på helt andra sätt.

På söndag bär det av till Stockholm, och nu är det mycket som står på spel.
Som jag har sagt tidigare kommer bloggen att få en väldigt rolig överraskning om drömmen går i uppfyllelse.
Ni håller tummarna för mig va?!

Därför ska jag ladda batterierna tillsammans med godis, god mat och lugn och ro. Sedan ska jag tillbringa den tillsammans med min underbara.

Vi hörs helt enkelt efter söndagen om jag fortfarande lever.....

Ha en bra helg. Nu fixar jag detta. Bollen ända in i mål.

Pussar på er!


It's getting closer for each day


Nu är jag tillbaka!

Det har varit väldigt dåligt bloggande denna vecka och det beror helt enkelt på att jag inte har haft tillgång till min dator men nu är den alltså tillbaka till sin rätta ägare,haha.
Har väl inte hänt mer än vanligt i början på denna vecka, skönt att det är dags med helg igen snart...

Nu måste jag sova, vi hörs imorgon bitti!

Godnatt och sov gott!

090323

Måndag, ny vecka!
Igår åkte vi en sväng till skara och det blev som vanligt ett besök på donken och sedan drog vi till Coop, vet inte varför....
Idag ska det bli skola som vanligt och direkt efter ska jag till Skövde för årsmöte med RKUF.
Ja.... Sedan händer inte så mycket, ska låna ut min dator till Jen som är sjuk och för tillfället inte har något internett så förmodligen hörs vi imorgon igen.

Glad och bra dag på er!


090322

Godmorgon!
Hur mår ni efter lördagskvällen? Jag mår sådär kan jag erkänna... Känner mig lite seg och allmänt sleten.
Jag ska lämna gårdagen utanför men kan bara nämna att det inte riktigt slutade som vi hade tänkt oss.

Just nu är vi bara tre kvar med mig och Amanda ska strax gå hem. jag och Alex har planerat att ta en busstur till skara, fråga mig inte varför. Mitt fritidskort går ut idag så man kan väl lika gärna utnyttja det.

Vi hörs senare!

Kvällens



090321

Tror ni inte att jag blev väckt av en kompis imorse? "Upp med dig" klockan halv tio... Aldrig i livet, så jag somnade om. Nyss vaknat och fått i mig frukost så nu när hon kommer förbi ska vi fram på stan och fixa lite inför ikväll. Ska bli grymt kul!

Vi hörs senare!

Back to the 80's

Imorgon ska jag och tjejorna till Parketten på 70-80-tals disco, ska bli grymt kul!
Har nog klurat ut vad jag ska ha på mig, det får ni helt enkelt se imorgon!

Take me back to the 80's!

Utfrysning är också mobbning

I svenskan har vi börjat ett nytt arbete som ska handla om mobbning.
Vid första tanke kanske det låter otroligt tråkigt och onödigt, men det är faktiskt en av dem viktigaste ämnena. Sådant som samhället och speciellt skolan måste ta upp. Vi måste se till att ta ansvar och det är just dem som ska lära barn vad som är rätt och fel.

Att vissa skolor och vuxna kan tänka sig att sopa detta under mattan gör mig inte enbart rädd utan även förtvivlad. Förtvivlad och arg. Arg och ledsen. Såhär ska det inte gå till, man måste våga prata om det för att kunna förändra, och att inse hur allvarligt det faktiskt är. För det är ett brott. Mobning är lika mycket ett brott som att misshandla någon. Mobbningen sker psykiskt och är ännu svårare att läka. Inte skulle en vuxen som blir nedslagen på gatan strunta i att anmäla och inte skulle dem runt omkring reagera som om inget hade hänt? Varför ska detta då drabba barn och ungdommar? Samhällets mest sårbara grupp och dessutom mest betydelsefulla. Utan dessa skulle samhället falla ihop. Barn och ungdommar är ju framtiden. Ett sätt att inverstera. Som att inverstera i en riktigt fin skinväska, blir bara bättre med åren.
Därför måste man få skolan att reagera. Dem måste inse att det inte är farligt att prata om, och framför allt är det kunskapen. Utan kunskap är man chanslös.
Det är den utsattes synpunkt som är det viktiga, känner man sig utsatt så är man det, och det måste accepteras. Många idag kan inte förstå att det är så allvarligt.
Varför ska man flytta på den som blir utsatt och inte på en mobbare?  Idag finns det faktiskt en lag som säger att man ska flytta på en mobbare, men hur ofta tillämpas den? Hur kan ens vuxna med att vara så fega? 
Jag bli alldeles röd av ilska, och framför allt kommer den från egna erfarenheter. Kuratorer som tycker att det istället är mobbaren som man borde tycka synd om, rektorer som bara nonchalerar det och en utsatthet som bara blir värre och värre. Från början var den bara psykisk, men senare övergår även till en fysisk. Ska den fysiska mobbningen ske framför ögonen på en lärare eller kanske rent ut sagt rektorn för att det ska ha äget rum? Mobbarna är inga idioter, dem vet alla vägar runt att bli anklagade.

Dem spåren som sätter sig förstör ett helt liv, ibland är självmord enda utgången. Och jag kan till fullo förstå. Den frustrationen att inte bli tagen på allvar eller bli betrodd tär på en. Tillslut orkar man inte mer. Är det så vi runt omkring vill att det ska sluta? Ibland kan man verkligen fundera, för isåfall, varför i sjutton händer det då inget? Varför kan ingen reagera?
Varje dag är ett helvete och det helvettet är de vuxnas plikt på skolor att se till och stoppa.
Öppna ögonen och sluta vara så förbannat fega!

Mycket shopping!

Det blev en lång shoppingtur idag!  Jag och mamma åkte till Överby, mitt favo ställe för att hitta lite till resan. Jag behöver ha både en ny bikini och nya skor (hittade inget av det där) så det måste jag ta tag i nästa vecka. 
Det jag handlade var ett par trashiga jeans på Cubus, en massa olika på Gina och en jeansjacka på Indiska. Tror det kommer att bli jättesnyggt. Sedan ska man ju såklart handla där nere! Storstad nummer 1 alltså! Känns helt overkligt att det bara är två veckor kvar, och då har jag en annan väldigt viktig sak om bara en vecka... Åh vad jag är nervös!

Har jag sagt att jag ska sitta 10 timmar på Heathrow? Det ska bli väldigt roligt, det var faktiskt självvalt. Då får jag besöka mitt älskade England igen och då ska det shoppas taxfree.
Vad ska ni hitta på ikväll då? Jag ska ha en lugn hemmakväll, eftersom att det lär bli vilt imorgon behövs det. Såg att det inte fanns något alls på tv, så tråkigt. Det är ju ändå fredag.... Inte kallar jag Världarnas krig som fredags underhållning, snarare en plåga för både själ och sinne....

Nä det får bli en film helt enkelt.


090320

Härlig med en ny dag, och det är FREDAG! Inte kunde det varit bättre!
Börjar inte skolan förrän 10 så det är ganska skönt att gå upp i tid och hinna greja lite, bara att inte stressa på morgon betyder mycket för mig.
Efter skolan ska jag åka med mamma och shoppa, pointen med att ha med sig en lika shopping galen mor som dotter är att hon gärna öppnar plånboken och det är ju inte fel för en fattig stackars student....
Imorgon är det dags för 70/80-tals på parketten och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.... Någon som har något bra tips?

Ska fortsätta med frukosten och läsa lite aftonbladet.

Glad fredag på er!

Skridskor med klassen

Tänk att jag kunde förutspå att jag skulle likna Bambi?! Lite kan jag dock skylla på att skridskorna var oslipade så fötterna bara gled isär.... På bandyn i morse förlorade Lidköping mot Sandviken... Bu för Sandviken.
Här bjuder jag på lite bilder:
   

   

090319

Hej på er!
Vad skönt det var att vakna imoses med solen utanför fönstret. Känner mig ganska pigg idag för ovanlighetens skull.
Nu ska jag snart iväg till isstadion med tjejorna, vi ska titta på skol SM i bandy och såklart heja fram Lidköping! Sedan blir det tillbaka till skolan innan jag ännu en gång till isstadion, då ska vi nämligen åka skridskor på idrotten.
Vi hörs när jag kommer hem idag, idag är nämligen planerna att komma HEM efter plugget. Då ska det bli lite mer planerande av resan och jag ska berätta mer om det.

Ha en bra solig dag!


Vad mobilberoende man är!

Hej på er! Nu har jag landat i Alex soffan efter att ha jagat runt hela eftermiddagen. Tripen till Skara gick lysande.
Jag har det senaste dygnet haft ett väldigt stort I-lands problem, min mobilladdare har gått sönder så jag har helt enkelt varit utan mobil. Utan uppdatering, utan liv helt enkelt. Det är verkligen hemskt vad mobilen styr ens liv! Och så stark abstinens man får när man inte kan använda den, man tar upp den gång på gång för att se om den på något mirakulöst sätt har börjat att fungera. Lika besviken vaje gång.
Jagade iallafall iväg till elgiganten för att köpa en nyss och när jag ska betala har jag såklart inte tillräckligt med pengar på kortet, utan istället får man stå där röd som en tomat när kön bara växer och försiktigt få fram att man ska hämta pengar i bilen. När man då inte har någon bil blir det lite svårare... Så det var att cykla hem och föra över pengar och sedan tillbaka.....

Nu är jag ordentligt hungrig, hann knapt få i mig någon lunch idag...

090318

God förmiddag!
Just nu sitter jag i skolan och pratar me mina vänner, egentligen skulle vi dock jobba....
Imorse hann jag varken blogga eller något annat och blev ändå försenad...
Idag ska jag ta mig en sväng till skara och sedan blir det plugg.

Hoppas alla får en bra dag!

Inneboende

Nu har jag precis sett klart på Andra Avenyn, oj så spännande med Greger.... 
Resan planeras samtidigt den för fullt... Bli så spännande.
Ikväll kommer Jen över för att sova, blir roligt! Frågan är bara hur mycker sömn det kommer att innehålla....


Hate to be to young


Jag-      I hate to be so young! I wanna grow up!
Vän-      The problem is that you have tre brain of a grown up, in the age of a teenager...

Tyckte detta var lite roligt..... Men inte kan det stämma va?!

Blondes have more fun?!


Visst var jag blond innan men nu är jag verkligen ultrablond!
Riktigt hur blont det är går inte att få fram på bild tyvärr....

090317

Solen håller på att gå upp, det finns ingen snö på marken och inget regn i luften. Härligt väder idag.
Hur mår ni idag då? Jag är ofantligt trött och lite nervös inför provet, ska försöka få lite gjort innan jag drar iväg. Efter skolan ska jag vara hårmodell och få en ny hårfärg. Blir spänande att se!

Vi hörs!

Puss

Semledag

Det har varit en lång dag. Kom precis innanför dörren efter att ha varit på KSS och även hunnit med en sväng på Maxi huset och kollat in lite nyheter. Fick även i mig en semla till kvällsmat, mums filibabba!
Nu ska jag plugga spanska inför provet imorgon...
Vi hörs senare!

They did it again


H&M

090316

Hejsan!
Jag har haft en underbart rolig helg kan jag säga först. Därav det dåliga bloggandet. Visst är det härligt när man kan umgås med sina vänner utan att varken behöva tänka på skola eller andra problem. Jag kännde att den tiden i helgen var nödvändig. Sedan har det dock blivit lite för mycket godis och annat...
Efter skolan idag ska jag åka till KSS med mamsen. Hörde ett rykte om att det blir Donken till lunch då.. Inte fel.

Vi hörs lite senare helt enkelt!

Härlig dag på er!
Puss

Skandal Sverige!

Jag säger bara en sak -Skandal!!!
Vad är det för land vi lever i, vad är det för folk som lever där?
Hur kan man låta en opera dänga vinna schlagern och hur kan man låta en skrikande, upprepandde och desperat tjöt moster få andraplatsen? Jag förstår ingenting. Från och med nu är jag inte längre svensk.

Nu ska jag sova, godnatt!

090314

Härliga lördag!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, dock är jag trött. Snart ska jag springa fram på stan och köpa en grej på H&M och sedan ska jag och Alexx uttråkade som vi är åka lite buss. Har man fritidskort så har man, haha. Förmodligen blir det en visit på Donken också.
Idag ska det bli en sånhär skön slappa-inte tänka på skolan dag. Känns som dte behövs.

Vad ska ni hitta på idag då?


Filmmys i soffan

När jag kom hem i eftermiddags möttes jag av en olåst dörr... Första man tänker är ju lite scary men som tur var så var det bara mamma som hade kommit in och hon var i full färd med att städa. Tur man har så underbara föräldrar.
Ikväll skulle jag egentligen iväg på bandy med mina underbara tjejor men jag känner mig fortfarande inte bra så jag stannar hemma. Det blir tv ikväll och tidig sänggång tror jag... Såg att det gick en film på kanal 9, AMISTED, har ingen aning om hur den är men den verkade ganska bra. Vi får väl se helt enkelt.

Hoppas alla får en kanon fredagkväll!

090313

Gomorrn! Härligt med fredag, inte sant?
Idag ska jag knalla mig iväg till skolan trotts min stora ballongmage. Sedan att den gör ont är ett annat kapitel.
Hur är det mer er annars då?
Jag är inte på något vidare humör, fick precis reda på en sak om en vän och det värsta är när man inte kan hjälpa, inte kan nå ut.  Sedan har vi geografiprov idag och jag vet en sjutton hur jag ska kunna göra det när jag har vart sjuk. Vi får se.

Ha alla en sjukt trevlig fredag!

Puss

Travel with fashion


090312

God förmiddag!
Idag vaknade jag riktigt tidigt, ovanligt för att vara mig. Det blir hemma idag också, magen är inte bättre. Ringde till akuten igår med men då fick jag inte komma in, istället ska jag fortsätta med några receptfria (!) mediciner och blir det inte bättre inom 14 dagar så ska jag åka till vårdcentralen.... Alltså hallå?! Ska jag vara sjuk och hemma från skolan i två veckor?  Eller som läkaren sa när vi var där, "de är bara och ta alvedon och gå" Tjenna pankaka.

Fick ett roligt besked imorse.... Just nu förutom magen (och att jag behöver träna, plugga och plugga) leker livet. Kännes otroligt härligt!  Denna våren kommer att bli kanon, det känner jag på mig.

Hoppas alla får en härlig vårdag!

Rekordhöga, röda och helt rätt


YSL

Voy a Argentina!

Jaaa!!!  Jag ska åka till Argentina!
Igår bokade jag biljetterna och jag åker redan den 1 april! Underbart! Jag kan inte tro att det är sant!
Så jag kan bara medela er alla om att det kommer att bli full uppdatering både innan, under och efter resan.
Oförglömlig upplevelse!   
Ni hänger väl med?!!!

     

090311

Hej på er! Dålig uppdatering... Men jag kan inte annat än att skylla på min mage. Den gör så förbaskat ont så att jag tror jag blir tokig! Och så missar man massor i skolan och man hinner inte allt som ska göra, det behövs pluggas, städas, umgås med vänner, tränas, bloggas... You name it. Okej, jag ska sluta, men just nu är min stressbarometer uppe på max.
Fick iallafall sova länge imorse vilket var riktigt skönt, och nu har jag precis ätit frukost. Sitter med ett äple i handen också. Vad jag älskar äpplen. Skulle säkert kunna äta 20 om dagen.
Jag har en väldigt rolig och spännande sak att berätta för er! Mer om det snart.....

Puss

090309

Jag hade en hemsk kväll igår! Eftersom att magen inte blev bättre så spenderades den på akuten. I timmar. Kom inte därifrån förrän vid tio, och då åkte jag dit vid fem-sex....  Som vanligt kunde dem inte hitta något fel, utan jag fick snällt åka hem med min mage som painade mig så jag satt och lipade.  Dessutom fick jag ta dem där hemska proverna som jag hatar. Jag satt i en halvtimme och var vresig som ett litet barn samtidigt som jag skakade och grät av rädsla. Jag vet inte hur det kommer sig men när man ska ta prover så vägrar jag, det är verkligen det värsta jag vet. Hela tiden får man höra att "du är ju snart 18 år!!!" men det spelar ingen roll! Jag blir så arg när man f¨år höra sånt och att man är barnslig som inte kan tänka sig att gör det. Jag är varken barnslig eller löjlig. Jag är helt enkelt rädd, som andra är rädda för ormar eller spindlar. En fobi är vad det är.

Idag mår jag inte så mycket bättre, jag lever på alvedon trots att det inte hjälper, och om jag ska ställa min egna diagnos så tror jag att det är stress som är orsaken. Det har blivit aldeles för mycket stressande det sista och jag är väldigt kännslig mot stress så därför borde det hänga ihop. Det värsta är bara vad man ska göra åt det eftersom att allt går i 150 hela tiden och man kan inte sakta ner för då hamnar man efter. Det är skola, jobb,vänner, sömn, träning, allt. Jag får nog ta mig en riktig funderare på vad som skulle behöva ändras, för inte vill man bli utbränd när man är 18.

Nu ska jag nog ta mig en lång och härlig dusch.
Vi hörs!


Little miss sunshine

             
      
 
Marc Jacobs

Den blomstertid nu kommer



Matthew Williamson

Det blev ingen skola

Det blev ingen skola! Bu så tråkigt. Min mage gjorde alldeles för ont så jag kan inte ens gå. Magkatar förmodligen.
Så vad ska man då hitta på? Jag antar att det blir plugg, det är nödvändigt. Och så måste jag vila. Och hoppas att magen blir bättre.
Det jag hatar är att vara hemma ifrån skolan, jag trivs så otroligt bra i skolan så därför är det så tråkigt att bara sitta hemma och göra inget. Jag kan väl glädja mig med att solen lyser utanför fönstret, kanske är våren här. Som jag alltid säger och dagen efter kommer det snö. Bu och bä.

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch.

090309

Godmorgon!
Nu sitter jag här hemma och börjar inte förrän 11 så det är kanon. Jag ska försöka hinna plugga lite nu på morgonen eftersom att jag har två väldigt viktiga prov denna veckan. Tror att vi slutar tidigt idag också eftersom att vår historia lärare har ställt in lektionen.

Hoppas alla får en fin dag!

Puss

090308

Hej på er!
Kvällen igår var rolig, men det blev dock tidig hemgång eftersom att det var jobb tidigt imorse....
Har jobbat hela dagen nu och känner mig riktigt trött och hängig, mest av allt behöver jag sova men eftersom att jag har massor med plugg och känner mig jättestressad måste jag ta tag i det. Hoppas bara att jag hinner se på Beck ikväll!

Vi hörs!

Kronan 6/3

  
Klara för party                                              Johanna lyckades få hanns solbrillor
  
                                                                      Galen personal
  
Tack för ikväll gumman! <33

090307

Godmorgon!
Vi hade en riktigt rolig kväll igår! Stämningen på Kronan var hög, men jag måste säga att det var många små barn som var där, många var säkert som min syrra. Det jag saknade var alla killar från 2:a och 3:e ring. 
Idag ska jag plugga, ska hänga med Johanna till Idrottens hus där jag ska sitta med mina böcker. Ikväll blir det filmkväll ho Becka, men det blir tidig hemgång för mig eftersom att jag ska jobba tidigt imorgon bitti.

Ska snart ladda upp bilderna från igårkväll.

Ha en underbar helg!
'
Puss

Ut ikväll

Hej! Precis hemkommen igen... Vad gör jag på mina dagar egentligen? Det undrar jag med.
Besöket hos tandläkaren gick bra, jag fick typ spola rent och sedan fick jag en bit gasbinda lagt i tandköttet. Hoppas att tandvärken blir bättre!

Vad ska ni andra hitta på denna fredag? Jag ska till Kronan i Vara med Johanna istället eftersom att Julia kännde att hon behövde vila upp sig. Hoppas du blir bättre gumman!
Jag skulle ju som sagt köpt något och ha på mig ikväll men jag hann inte med det och eftersom att affärerna här shut at 18.00 så blev det inget med det. Får försöka slänga ihop något senare ikväll. Ska se om jag hinner att lägga upp den också.

Nu ska jag äta Kebabsallad! Mumma!

Puss

090306

Gomorron!
Nu ska jag till skolan idag iallafall, tandvärken är inte direkt bättre men jag har fått en tid hos tandläkaren nu på förmiddagen så jag hoppas att dem kan se vad det är för något. Först ska jag slänga mig iväg för att träffa Sofi och vi ska göra klart bokföringen, sedan är det som sagt tandläkare, skola och efter det ska jag hem. Konstigt va?! Haha. Ikväll bär det av till Kronan i Vara med Julia. Då ska det shakas på aset :P

Ha alla en underbar fredag!

PINK

Jag har ju glömt att berätta för er, i veckan beställde jag biljetter till Pink på Hovet 10 November!!! Yeah!!! Hon äger, lätt. Det kommer bli en oförglömlig koncert!  På ticnet var alla stå platser slut, så jag hittade två stycken på en annan sida, biljett- något hette den där dem hade ngr få kvar men till ett dyrare pris, men Pink kan man ju inte missa!

Är det någon mer som har beställt biljetter?


Funhouse the tour

Underbar vän


Fick denna sötingen av Amira igår.... Du är ju för underbar! Tack! Love you <33!


090305

Godmorgon tandvärk! Min käft är som en stor uppsvullen, jag vet inte vad. Det blir bara värre och värre. Detta gör mig även på dåligt humör... Samtidigt som jag har massor att göra, puh...  Iad blir det alvedon x 50 och sängen, eller ja, soffan. Dessutom måste jag göra klart resultat och balansräkningen till RKUF. Satt med den 5 timmar igår och när jag nästan var klar försvann den. Bara att sätta igång igen....

Ha en bra dag, och hoppas att tandvärken blir bättre....

Sneak peak

                      
Från Åhlens....

Grått och tråkigt

Idag var det bara grått, grått, grått ute. Så fruktansvärt tråkigt!
Det var meningen att vi skulle vara två elever ifrån skolan men den andra tjejen dök aldrig upp så det blev jag och tanterna, haha. Vi var på dans- och teaterdagarna i kulturhuset, Trollhättan. Det var ganska roligt, vi fick se snuttar ur dans och teater föreställningar och det som imponerade mest på mig var en dans duo som var otroligt duktiga, Art of spectra. Lunch blev det på Max....
Vilken tur jag hade som hann och träffa min lilla Amira idag! Så roligt när man äntligen kan ses, för det är inte ofta. Hon ska iallafall komma till mig nästa helg, då ska vi banne mig ha kul!


Dagens utsikt...


Varför kan vi inte ha ett sådant kulturhus i Lidköping?!!

Min fina Amira

The day


Truly beauty! Lanseringen av den jag tidigare nämnt, The makup by Dolce and Gabana

Lååång dag

Tänkte när jag kom hem nu precis att jag har varit borta i 10 timmar... Det är ju inte sant, känns som att tiden bara har flugit iväg. Det har varit en effektiv dag där mycket har gjorts och jag är ganska nöjd med dagen faktiskt. Den avslutades med pizza i Trollhättan tillsammans med mor. Underbart gott, har inte ätit det på flera månader. Nu är det dock vardag som gäller imorgon, ingen mer choklad, bulle eller onyttig mat. Nu ska det bli kostcirkeln och träning. Som vanligt med andra ord. Men det är skönt att man kan unna sig ibland, det måste man få göra.

Imorgon ska jag med skolans kulturgrupp på någon mässa i Trollhättan, blir nog roligt. Kanske hinner man möta upp Amira också? Skulle vara otroligt roligt att äntligen få se min lilla gullegris, haha.

Är dte någon som har brottom isäng så är det ju jag.... Godnatt på er!


090304

Godmorgon!
Nu har jag brottom igen... Undra varför?!  Hoppas alla får en jättebra dag!

Minnen från barndommen


Nostalgi...

090303

Hej på er! 
Jag har redan avverkat en nästan 2,5 timme långt RKUF möte hemma hos mig där vi avhandlade det som måste ordnas inför årsmötet och revision och allt annat roligt styrelsearbete. Idag känner jag mig som värsta bussines woman, ska först slänga mig iväg till Skara och senare till Vännersborg. Möten, möten och möten. Det lär bli en effektiv dag åtminstonde. Som ni säkert förstår har vi studiedag även idag. Otroligt skönt men man känner att man inte får några rutiner, det känns som en evinnerlig lång lördag. Kanske behöver man det ibland.

Nu ska jag snart skynda mig till bussen!

Ha en bra dag så hörs vi senare!

....

Jag känner mig så fruktansvärt maktlös! Vad ska man göra om en vän vägrar att prata med en? Man kan ju inte fortsätta att tjata och man kan inte lösa några problem då heller.
Att man dessutom betyder så enormt för varnadra gör det inte lättare, bara värre. Saknaden blir för stor.
Kanske borde man inte ta varandra för givet? Men förmodligen gör det lika ont när man mister någon iallafall.

Äntligen har dem kommit!

Nu har jag äntligen fått bilderna från Oxford/Stratford då min kamera dog. Skickade ändå från Argentina, det ni!
   

   

    
Syns det att någon var lycklig?!!!

Kroppsstrumpa


Såg som sagt inte Meleodifestivalen i Lördags, men Agnes, vilken stil!!
Snälla ge mig hennes kropp och hennes stil!

090302

Ingen skola idag!!! Sååå underbart! Vi har studiedag både idag och imorgon. Då kan man sova ut och hinna med sådant som man inte har hunnit innan. Typ läxor och annat tråkigt.
Hur mår ni då? Jag mår bara bra, förutom att jag har en sådan apig tandvärk. Jag blir galen snart! Det började i förrgår, förmodligen är det en visdomstand som ska växa upp och det hänger inte riktigt tandköttet med på, så hela käken värker plus att det går ända ner i halsen och ut i örat. Tandvärk är banne mig det värsta man kan ha!

Tror ni inte att det snöar utanför idag?!! Jag ville ju ha vår, och det var det ju igår... Snälla, kan du inte komma nu VÅR!

Ha en bra dag!

Puss

Singstar night

  
80´s äger                                                        Sweetie Johänna

    
Alla trängdes                                                  Amanda ägde

     
Jag lyckades dock inte                                <3

090301

Första mars!!!!! Skönt, hoppas att våren kommer!

Oj vilken galen kväll vi hade igår! Vi började med singstar och sedan tog vi en sväng på stan och sedan inträffade lite grejer men som tur löste sig allt tillslut. Något av det roligaste som hände under hela kvällen var när en av mina söta vänner fick för sig att gå till Donken för att köpa korv.... Haha, roligast på länge! Du är underbar J!
På köpet fick jag en arg granne som inte gillade att vi 9 sjöng "Det gör ont" vid åtta på kvällen, hallå, man får ju väsnas till tio?! Right.

Idag har jag varit hemma hos syrran som hade 15-års kalas med hela tjocka släkten. Det blev tacos och kladdkaka....

Snart dags för Beck!!! Jag är taggad!