Tredje advent

Glad tredje advent, bara en vecka kvar till jul!
Filmen, Twilight, var så bra! Det var en sådan där film som man har hört så mycket om, man hade höga förväntningar och ofta motsvaras inte dem höga förväntningarna, men denna gjorde det. Den handlar om en vanlig tjej som flyttar till sin pappa och träffar en underlig kille i skolan, och den kärlek dem bygger upp blir till en kamp mellan liv och död. Just en sådan kärlek vill nog alla uppleva, bortom alla gränser. Att kärlek inte har inga gränser visar filmen klart. Kärleken är allt. Han ger sitt liv åt henne och hon åt honom. "You are my life now", att få höra den repliken skulle man ju dö av. Bokstavligt talat. Om allt ändå vore som på film....
Paramore har även gjort soundtracket, och vi satt under hela tiden och väntade när det skulle komma,  när sedan texten kom börjar Linkin Parks låt...  Vi var dem enda som satt kvar på efter texten, men tillslut så kom den. Tror biogubarna undrade varför vi inte gick hem, haha.

Eftersom att vår buss inte gick hem förrän kvart över ett, filmen slutade elva så drog vi till donken. Det var vi och alla fyllegubbar, men förmodligen verkade vi inte alltför nyktra heller, och det kan man skylla rätt regält på att vi var trötta. Och två trötta personer inne på donken kan bara sluta på ett sätt.

Idag ska jag försöka med lite plugg, matte behöver göras och sedan svenska där jag ska göra en stiistik analys... Ska försöka hinna med en löpartur senare idag innan Wallander också.

Hoppas alla får en bra söndag, den tredje advent!

                                      
Lite bilder från igår.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback