Outfit for tonight


En kvällens....

090228

Lööööööördag!!!
Äntligen! Så skönt med helg. Jag har en konstig benägenhet att somna tidigt på fredag kvällar om jag inte gör något speciellt, igår orkade jag inte ens se klart Tyst vittne....

Idag blir det fullt upp, ska ha vänner på filmkväll/ singstar ikväll så det ska bli riktigt roligt!
Nu ska jag rusa fram på stan för att träffa en annan kompis.

Ha en härlig och solig lördag, det ska jag ha!

Puss

Pop classics

Acnes nya "Pop classics" serie har världens snyggaste bastoppar!
Provade denna idag och den var underbart snygg.
Finns i fem olika färger, min favorit är utan tvekan Barely pink.


God och lång lunch

Var som sagt på lunch med mamma idag, och sedan kom även syrran och joinade oss. Var ett tag sedan vi såg faktiskt... Hon hade precis tagit sitt moppe körkort, tänk att det ändå är tre år sedan jag själv gjorde samma sak. Det känns som om det var igår, och jag minns precis hur sur jag var att jag inte fick alla rätt på provet. Tror jag hade två-tre fel eller så. Sedan ´han vi även med en sväng på stan, blev Gina som hade fått in mycket snyggt bla en Herve Ledger inspirerad kjol (ni vet dem med band) och Rydéns. Blev dock inget köp, ska nog vänta lite tills det blir vår i luften.

Så, just det, det var ju städningen....

Binded magazine


Måste säga att det verkar bli en jättegrym tidning! Onlinetidningar tror jag definitivt är framtiden! Kika in här.

090227

Hej på er!
Idag har jag sovmorgon, jippi!!!  Så nu har jag sovit ut ordentligt, la mig vid halv elva igår och sov fram till åtta. Alltid skönt att vara utvilad inför helgen. Vad som är nästan ännu bättre med fredagar är att vi har en kort skoldag, jag börjar tio och slutar vid två. Efter skolan ska jag möta upp mamma för lunch och lite gossip. Eftersom att jag alltid får bestämma så blir det nog Madonna.

Nu kom jag på vad som väntar mig i eftermiddag, städning... Måste göra iordning inför helgens bravader så det ser snyggt ut. Jag och en vän konstaterade igår angående städning igår att det alltid är roligare att städa hos andra än hos sig själv, visst är det så? När man går hemma hos sig själv så känns det bara som samma gamla tråkiga hus/lägenhet medan när man är hos andra verkligen vill göra det snyggt och upptäcker nya spännande saker.

Ha en bra fredag!


Jag har fina tänder jag

Mina ögon är så trötta att jag inte kan tro att det är sant! Jag känner mig otroligt hängig just nu, kanske behöver man äta något. Det gick iallafall bra hos tandläkaren, det gick snabbt över och idag hade jag faktiskt "fina" tänder.
Frågan är vad man ska hitta på nu... Egentligen skulle jag iväg och träna men jag får väl se hur det blir med det, skulle ändå vara skönt att stanna hemma.

Kännde att historian imorse gick bra, alltid skönt det. Nu ska jag kolla upp lite sommarjobb, hoppas jag hittar något bra.

Puss

090226

Jag var nära att försova mig igen! Kan inte fatta vad som har hänt med mig, som tur var ringde mamma och väckte mig.
Idag ska jag åka till tandläkaren i skara... Det innebär ju att man måste förflytta sig och det orkar jag egentligen inte med men morfar ska köra mig så jag slipper ta bussen och innan det så ska vi till donken och äta. Att jag kommer och skrika som en gris hos tandläkaren är en annan sak, jag har så länge jag kan minnas tandläkarskräck och det verkar inte gå över.

Skynda, skynda.
Ha en bra dag!  Dessutom ät jag så avundsjuk på att min kära Amira åker till Finnland idag.... Ha en bra resa gumman!

Godnatt

Nu stänger jag fabriken för idag, och så öppnar jag den med nya friska och pigga ögon imorgon.
GOD NATT!

Denna får symbolisera kvällens mesta sug... B&J!

Roligt när man kan få folk att erkänna

Äntligen har jag gjort slag i saken, tränat! Igen, jag är uppe på två gånger denna vecka, duktigt!
Idag körde vi styrka och jag lyckades mirakulöst nog får med mig sällskap. Det tog ett tag att övertala denna person men sedan gav hon med sig. Det roligaste är bara när man får höra efteråt med en ganska besvärad min och ögon i backen att det var ganska kul..... Svårt att erkänna! Men oj vad roligt jag hade när jag äntligen fick henne att erkänna.


Nu mat och plugg inför imorgon...

Golden guld

                                                        
                 
Diane Von Furstenberg


FOREVER


En folkets man

Ingen har väl missat den kungliga förlovningen som offentlig gjordes igår?
Historiskt kallar många det, äkta kärlek säger jag.
Har man väntat i sju år med att få gifta sig och stått vid varnadras sida hela tiden så är det banne mig kärlek.
Jag satt bänkad framför den direkt sända presskonferencen och man kunde riktigt se hur det glittrade i deras ögon. Att hon valde an man av folket tror jag kommer ha stor betydelse längre fram, glappet mellan vanliga människor och kungligheter blir förmodligen smalare. Sedan har vi äntligen fått ett bevis på att kärlek inte har några gränser och att kärleken här har segrat, oberoende på satus och bakgrund.                   


Hur söta är dem inte tillsammans?!

090225

Kan man vara en dålig bloggare eller är man en dålig bloggare?!
Min dag igår innebar att jag slutade skolan halv ett och drog direkt hem till sjuk vän och kom inte därifrån förrän halv elva igårkväll. Fråga mig inte hur.  När jag gick hem igårkväll var jag i princip som en zombie så det blev sängen direkt.

Idag skola och sedan bär det av till frissan.
Återkommer med mer undr dagen för idag åker datorn med till skolan.

Have a happy day!


Älskade Warwick


Minnen.....

090224

Nu är jag uppe, och har inte försovit mig idag. Tur det.
Vad är dagens planer då? Ja, skola, plugg och plugg. Har en massa dem närmaste veckorna och för att klara av det är det bra att börja i tid.

Ha en bra dag!

Spinning med bra musik!

Kom precis innanför dörren. Det blev lite ändringar idag som vanligt, haha. Efter läkaren blev det hem och plugg, sedan bokade jag in mig på spinning ikväll så där har jag varit nu. Jättebra musik måste jag bara säga! Ibland är den lite sådär halvfärdig men idag till detta passet var den klockren. Det var liksom Poker Face, I kisses a girl, On and On och en massa andra godingar. Det höjer både glädjen och pulsen enormt med rätt musik. Det jag hatar mest är att spinna till tekno, jag vill kunna sjunga med!

Nu ska jag göra ett sista ryck med plugget för idag, sedan blir det CSI NY, yeah!


Nattens heta Oscarsgala

Var det någon som var vaken för att spana in galan direkt från Kodak Theatre?
Jag hade då gärna gjort detta eftersom att det är en sådan stor händelse, men då hade jag inte varit levande idag alls. Undra om dem sänder någon repris på en tittarvänlig tid?

Kate Winslet kammade hem statyetten som bästa kvinnliga huvudroll, helt rätt!  Jag gillar Kate, har alltid gjort. Ska deffinitivt se "The Reader".

Här kommer lite bilder
   

  
Klänningar i massor! Vissa mer eller mindre vackra....
  
Bilderna kommer ifrån NY Times. Här kan ni se fler bilder.

090223

Gó morron! Som vi säger här i bonne samhället.....
Ny vecka, nya saker att se fram emot. Låter bra enligt mig, just vad jag behöver.  Lite komiskt var det ändå att jag försov mig i morse, det händer högst tre gånger per år eller så men detta läsår höjs nog snittet lite. Skönt ändå att jag inte har så brottom, vaknade vid nio och missade spanskan, men sedan börjar inte engelskan förrän vid elva.

Det blir en väldigt kort skoldag för mig idag, för vid halv två ska jag till läkaren. Efter det blir det direkt träning så att jag får det gjort, måste verkligen komma igång igen. Och som vanligt, en massa läxor i kväll. Tur att det är CSINY ikväll, så har man något att längta efter.

Nu blir det frukost och sedan of to school.
Ha en jättebra dag så hörs vi senare!

Temperation chocolate

   
Nyhet på glassfronten!  GB har upptaterat Magnum glassarna för igår, och igår var jag bara tvyngen att prova.
Resultatet? Underbart gott och lyxigt. Inte något papperprassel utan istället en stilfull box.
Priset? Över medel, 23 kronor per pinne.
Prova ni med
!

090222

Hej på er!
Åkte hem igårkväll, kännde att jag behövde lite stöttning från mor....
Idag känns det inte så mycket bättre, men jag försöker intala mig själv om att det som händer har någon mening, går det åt skogen var det väl inte meningen. Livet är ju fullt av chanser! Friskt vågat, hälften vunnet heter det ju...

Kan man ha en mer underbar mamma än en som har städat hos en och diskat hela lägenheten när man kommer hem idag? Undrar allt det... Min mamma är underbar!

Om en stund ska jag åka ut till en klasskompis och se på film till vårat svenska arbete där vi ska analysera en film. Ska bli roligt. Kameran följer med!

Händelserik och hemsk dag

Dagen idag har varit så nervös och så hemsk som man kunde föreställa sig. Nervositeten måste ha varit det värsta, och jag känner att jag kunde gjort bättre ifrån mig. Just nu sitter jag på tåget hem mot Skövde, och det känns verkligen inte alls bra. Det enda possitiva är att jag har försökt, så får vi se hur långt det räcker.

Besviken och ledsen som jag känner mig nu ska jag hugga in i min lördagspåse, full med choklad.

Ha en trevlig lördag!

Imorgon gäller det

Okej, det blev ingen städning.... Fy mig. jag fastnade framför datorn istället.
Jag är så sjukt nervös så det är inte sant! Min mage gör otroligt ont samtidigt som det pirrar i den. Tror aldrig jag har varit såhär nervös i hela mitt liv. Imorgon är det dags. Som jag har längtat och längtat.
Frågan är bara hur man ska förbereda sig, jag har försökt denna vecka att tänka på annat och bara ta det lugnt så att jag inte stressar upp mig i onödan. Ikväll är det en lugn kväll med tidig säng gång så att jag orkar upp tidigt imorgon.

För att jag överhuvud taget ska vara psykisk kapabel imorgon måste jag tro på mig själv. Jag måste lita på mig själv. Att jag kan, det är det svåraste av allt. Ska vi säga såhär, om jag klarar det hela vägen ska bloggen få en väldigt bra och rolig överraskning?! Det låter bra tycker jag.

Så nu ska jag lägga ihop fabriken för idag, och jag kommer inte att uppdatera förrän det är över imorgon kväll, då dessutom ska gå på bio. Men jag hoppas att ni alla håller tummarna. Wish me luck! :P

Lunch med mor

När jag kommer innanför dörren möts jag av ett stort bombnedslag. Min lägenhet. Ser inte längre ut som. En lägenhet. Detta måste ordnas nu, för jag klarar inte av att ha ett stökigt hem, det gör mig bara allmänt stressad.

Jag hann i tid till skolan som tur var, jag hatar att vara försenad. Jag är alltid den personen som alla är irretarade på just för att jag sitter i skolan en halvtimme innan vi börjar, man får en liten idiot stämpel på något sätt, men jag klarar inte av att springa till skolan med andan i halsen och vara genomsvett när jag kommer fram. Tacka vet jag då ändå tidiga mornar.
Idag hade vi arbetspass, svenska och samhällskunskap. På både svenskan och samhällen såg vi på film, i svenskan håller vi på med filmanalys oh ser nu Ondskan. Tror att det var två eller något i klassen som inte hade sett den innan. Sedan började vi på en film som handlade om Sydafrika och om dem svarta och deras rättigheter, kommer inte ihåg vad den hette men ska ta reda på det på måndag. Jag gillade faktiskt den filmen men konstigt nog har jag börjat bli så förbaskat känslig att jag nästan sitter och lipar och det vill man ju inte direkt göra i skolan. Tänker man efter är det helt sjukt att vissa skiljer på människor och männsikor, för inte är det någon skillnad på om man är svart eller vit. Hur dem visade på filmen att Sydafrika (70-talet tror jag det var) var dem vitas land men dem svarta fick arbeta och passa upp. Sådant rör mig otroligt och blir så arg på att det fortfarande ser ut så på vissa ställen trotts att vi har utvecklats så enormt på andra vis.

Efter skolan mötte jag upp mor min för att äta lunch ihop, det blev på Madonna och min vanliga favorit, kebabsallad. Kommer ni till Lidköping måste ni testa Madonnas kebabsallad, mums!
Sedan såklart en sväng på gina, var ute efter en pressent till syrran eftersom att hon har fyllt år så det fick jag tag i. Mamma hittade även en del bastoppar hon tyckte att jag behövde och bjuder någon på det tackar man ju inte nej.

Nu blir det som sagt städning....


090220

Godmorgon och ha en bra dag är allt jag hinner säga, NU rusa till skolan!

Tattoo

Jag vill ha en tatuering! Starkt behov av det just nu, när jag fick se min Floras nya. Hon har redan två på varje handled, på den ena står det carpe diem, precis en sådan som jag skulle vilja ha. Nu har hon skaffat sig en gitarr...

Jag tror att jag vill ha någon text på antingen axeln, ankeln eller på handleden. Men jag kommer nog aldrig våga är det värsta.


Wounderful!


Spring is in mind

Trotts all snö utanför kan jag inte låta bli att kolla på vårjackor.
Här har ni tre favoriter





Inte långt till helgen

Hemma ifrån skolan nu, sitter här med lite avkopplande surfing innan jag ska ta tag i lite annat som behöver ordnas.
Skönt att det börjar dra sig mot helg, men detta gör dock inte mig särskilt lättad utan ännu mer stressad.
På lördag bär det som sagt av till Göteborg... Vad glad jag är att jag inte böver åka sjuälv, utan jag har min tillordnade psykolog för dagen,

Nu ska jag äta!

Every woman wants to feel pretty


Så beskriver Elisabeth Arden sin nya doft, Pretty.
Beskrivs som en blommig och fruktig doft med noter av jasmine, persika och apelsin.
Nu blev jag nyfiken på att dofta!

090219

Godmorgon!
Kylan tog min ordentligt igår känner jag, jag har både ont i halsen och är snuvig idag. Hoppas jag klarar mig från en hemsk förkylning bara.

Idag ska vi ha idrott, historia, svenska och något mer... Jobbigaste dagen i veckan just för att den är den längsta.
Vi hörs när jag kommer hem igen!

Puss

Villa vann!

Villa, Lidköpings stolthet vann med 4-3 nu ikväll! Jippi, hurra!
Okej,jag är inget Villa fan, har aldrig varit kommer aldrig att bli, men nu var den första matchen avklarad. Förmodligen är man inget äkta Lidköpingsbo om man inte har varit på en, så nu är jag alltså officielt Lidköpingsbo.

Innan mina fötter frös ihjäl och mina fingrar blev blåa så var vi en sväng på donken, mumsilimums.

Nu måste jag krypa i sängs, är riktigt trött.

Hörs imorgon!

Godnatt!

090218

Godmorn!
Hur mårs det? Jag är trött som vanligt.
Dags för skola igen. Denna morgon laddar jag med denna låt. Helt enkelt för bra!


Jag vill ha sommar!

Hela eftermidagen har gått åt till att jobba med engelska, provet vi hade idag gick totalt åt skogen så det gäller att ladda för nationella. 
Sedan skulle jag egentligen gått och tränat, det var min nya plan för komma igång igen, men det blev ju ketchup med en gång... Kanske går det bättre nästa vecka, hoppas på det.

Vad jag är trött på det här evinnerliga tråkiga trök vädret! Jag vill ha vår, sol och värme! NU!
Jag hatar verkligen vintern, den är den mest tråkigaste och mörkaste årstiden på året, Det ända possitivt med vintern är julen som lyser upp lite, men när den är över är det depp ända fram till påsk och snön försvinner. Urshianna då!


Vilken årstid är din favorit?

Allting ska bråka med mig idag

Inte ens mat var det meningen att jag skulle få i mig när jag kom hem.
Maten som var färdig och i matlåda skulle jag värma i micron och när jag sedan går förbi att kolla ser jag bara hur det ryker om plasten. När jag sedan öppnar ser jag att hela burken har smält och den är omöjligt att öppna. Där rök min lunch...
Tror ni inte att mor muntrar upp mig med en bredbandsräkning på 2.500 (!) kronor! För den tiden jag var i London och knapt använde nätet, det är ju så fruktansvärt dyrt att använda trådlöst nätverk utomlands, gör aldrig det! Tacka vet jag Starbucks wire less internet.

Nu ska jag springa ner och få tag i något att äta.


Såhär fin blev den efter micron...

Scarlett är D&G:s nya musa!


Tycker att plåtningen med Scarlett Johansson som musa åt D&G makeup är gudomlig!
Klassisk skönhet!

090217

Godmorgon!
Vad jag är trött! Jag måste nog seriöst försöka att lägga mig tidigare..
Hade en väldigt rolig kväll igår med ganska mycket flum och två vänner på besök. Sedan hann jag även med en liten promenad ute i kylan, det är inte nådigt kallt! Kan tänka mig att det är lika kallt idag så nu blir det nog dunjackan. Hemskt att säga dunjacka by the way, men jag kan försvara mig med att den är några år (sådär 3) gammal om det nu skulle hjälpa. Fast om jag ska vara ärlig så tror jag inte det var annorlunda då, om Everest har dun som var plockat ifrån levande fåglar hade dem det säkert tidigare med.

Dagens planer är skola fram till halv ett, där ett engelska prov ska göras (jag är jättenervös inför detta för jag vet inte om jag fixar det, kan bara hoppas). När jag kommer hem blir det förmodligen, eller måste bli, plugg. Ikväll ska jag iväg till friskis. Låter som en helt okej dag i min värld!

Vi hörs senare!

Ingen har väl missat fashion week i NY?

Fashion week inför F/W 09 är i full gång.
Har kollat igenom många av dem kollektioner som hittils har visats upp, men jag fastnade speciellt för Diane von Furstenberg, tycker hon har lyckats galant!


Lägg märke till träsko-inspirerande skorna!


Mycket dova färger. Nerhasade knästrumpor till bara ben.


Pälsen är tillbaka. Mönstrade tights. Platåer.


Lägg märke till garnbolls mössan och väskan. Riktigt snyggt, och det bästa av allt,
du fixar det enkelt hemma med lite garn. Piffa upp en gammal mössa vetja!


Alla bilder från style.com
Blått och svart har aldrig varit snyggare ihop, denna måste jag haffa mig till hösten!


Nu vill jag ha kommentarer!

Hemma ifrån skolan nu precis, nu är det mat som gäller! Jag äter aldrig maten i skolan utan äter så fort jag kommer hem.
Vi hade i princip ingen sista lektion som skulle vara historia, utan vi fick gå, detta innebar dock inte att jag kom hem tidigare men det är en annan femma.
Just nu känns det inte som att jag har något att blogga om, känns som det bara blir samma tråkiga gamla visa... Hoppas att jag kommer på något snart, något som jag vill få ur mig och som förmodligen är intressant för er att läsa också....

Nu ska hjärnan få arbeta på högvarv, men vad tycker ni? Ska jag fortsätta, ändra eller helt och hållet lägga ner?!
                                                                                 Kommentera!

090216

Godmorgon!
Tänkte börja morgonen i listform

Dagens frukost: Te, gröt, sojamjölk och jordgubbssylt. Mums!
Just nu på MTV: So what, Pink
Outfitt: Litle miss naughty tisha (junkfood), jeans (miss sixty) och svart kofta (Jenny Hellström)
Dagens lektioner: Spanska, engelska, samhällskunskap och historia... (tror jag...)
Vädret: Aldeles för kallt och tråkigt
Antal timmar sömn: För få... Kom väl i säng vid tolv igår efter Beck
Träningsvärk: Faktiskt ingen, inte än iallafall...


Ha nu en bra dag!




Nu så!

Ikväll ska jag äntligen komma iväg till Friskis, det kan behövas ordentligt. Så skönt att bara få köra sig riktigt slut, och desutom få tankarna på något annat.  Puls/medel blir det idag och jag har kollat upp att det är lite extra bra musik, sånt förhöjer passet, jag tycker det är riktigt tråkigt om det spelas dålig musik för det är musiken som får igång en.
Skulle ni råka se en gammal och stel, men ung till utseendet, på gympa golvet på Sockerbruket kan ni ge er den på att det är jag.

Sista rycket med engelskan, och sedan blir det Beck ikväll, tror det var Gamen...

Ha en underbar söndagskväll!

Tror ni man kan allt man vill?

Det värsta för mig är att ha drömmar som aldrig går i uppfyllelse. Jag hoppas och tror att man kan det man vill, bara man vill det tillräckligt mycket.
För mig finns det bara en sak som jag vill mest av allt, och jag hoppas verkligen att jag fixar det. Det är svårt och fixar jag det inte har jag bara mig själv att skylla.  Samtidigt så är det bara jag som kan få det att gå i uppfyllelse, jag är inte beroende av någon annan vilket ger en otrolig chans.
Jag tänker hela tiden på att jag inte kommer att klara det, att jag inte är tilräckligt bra på det jag gör och kan. Jag har bara nedvärderat mig själv och sett det som en dröm, inte som en möjlighet. Om man inte tror på sig själv och verkar osäker tror jag att denna dröm kommer att fortsätta vara just en dröm, men om jag börjar och tro att jag är rätt person, att jag visar att jag kan och vill, och är säker på mig själv så blir det en möjlighet. Det gäller bara att våga ta steget fullt ut och tänka att jag själv är "the one". För jag kan göra detta och jag ska klara detta! Here I come!


Yes I can!


Dagens kändis: Jessica Simpson

Avbryter plugget med lite luch och en kändis spaning...

Hittade denna härliga bild på Jessica Simpson och pojkvännen på promenad i ett soligt Manhattan. Jag är inte alls avundsjuk.

Snygga outfitt får man leta efter! Jeansen är too die for!!                 
Bild lånad från posh24

090215

Godmorgon!

Nu har nästan halva februari gått, snart är det mars... Underbart härligt, och vad fort tiden går. Det känns som om denna vår bara kommer att springa iväg. Men jag känner på mig att den kommer att bli rolig, en av dem bästa vårarna i mitt liv.

Såg ni melodifestivalen igår? Jag tyckte att Lili och Sussie var jättebra, synd att dem inte gick vidare. Dock håller jag inte med A om att Måns sög, han var faktiskt riktigt bra. Startfältet var mycket bättre denna vecka än förra måste jag medge. Och snälla Amy Diamond, du är bara ett år yngre än mig men ser ut som en 12-åring. Du har en röst som en ängel men hur kan man klä sig? Du har inte funderat på att växa upp och börja med pumps, läppglans och kort kjol?! Bara ett tips. Det är bara och kontakta mig om du vill ha hjälp Amy.

Idag måste jag sätta lite mer fart med plugget, har engelka, spanska, geografi och historia närmaste veckorna... Bara att börja.

Puss


En princess dröm


Från Christopher Kane, du hittar den här.

Vet ni vad gymnasiet är för mig?

 En transportstrecka. Dit jag vill, dit jag siktar. Dit mina drömmar tar mig.


20 saker att se fram emot!

Jag tänkte göra en lista på saker som jag ser fram emot under våren för lite insperation....
Börjar med den nedifrån...

20. Kunna ta cykeln till skolan
19. Att det blir ljust och varmt
18. Att komma i mina oanvända Sass & Bide jeans en gång för alla
17. Ska ha en storslagen 18 års fest!
16. Shoppa nya vårkläder!
15.  Lyckas med att få MVG i engelska A
14. Springa vårruset på bra tid i maj
13. Åka till Götet nu på lördag för ett hemligt uppdrag...
12. Alla minna underbara vänner som jag älskar mest av allt!
11. Köpa min Bayswater! I oak...
10. Komma i beach -09!
9. Börja löpträna ordentligt
8. Börja ordentligt med träningen på friskis
7. Bli ordförande I RKUF!
6. Få ta körkort!
5. Få en underbar sommar med min Amira! Då ska vi gå på klubbar!
4. Att fylla 18 i maj!
3. Åka på språkkurs med EF igen! Roligaste jag någonsin har gjort!
2. Att komma iväg till Argentina i sommar och träffa min underbara Flora!
1. Nummer ett på denna lista är än så länge hemligt, men det har med nr 13 att göra....

Happy Valentines day!


090214

Hej på er!

Det var då hemskt vad klockan har blivit mycket... Vilken hemsk morgon jag har haft! Sov så skönt och välbehövligt fram till tio då jag blir sms bombad av vän som vill gå på stan... Eftersom att jag sover fortsätter det ett bra tag. Frammåt halv tolv ringer hon på dörren och jag hade då precis makat mig upp ur sängen. Tjenna pyamas liksom... Frammåt halv ett kom vi iväg fram till stan och började med en sväng på gina. jag hittade massor jag gillade, så det kommer förmodligen hamna i min garderob inom kort.
Har även fixat och trixat med lite annat smått och gott.

Nu ska det bli lunch och sedan lite plugg tror jag....

Ha en bra dag!

Puss

Så här roligt kan man ha mitt i natten



"Chocolate OOON the moose!!!!"

Snart är den min!


Eller ja, önska kan man ju få göra.....


Lugn kväll i soffan

Nu har jag störtat in genom dörren. Skönt efter en dag full av arbete. Men det gick bra, alla är alltid så snälla mot mig så det är riktigt roligt. Och jag klarade mig ifrån oturen också, peppar peppar... Jag trodde seriöst att jag skulle ge fel mediciner och slå ner någon fin prydnadsak hos någon tant, men jag klarade mig.

Vad händer ikväll då? Jag vet inte vad jag ska hitta på men det blir nog en ganska lugn kväll, känner att jag behöver det.

Ha det bra!
Puss


090213

Godmorgon!
Hur står det till med er? Jag är trött men lever.
Nu ska jag iväg och jobba hela dagen idag, ända fram till 16.00, hoppas att det går enkelt idag och inte för mycket som händer.
Nu ska jag iväg ut i snöhalket.
Vi hörs i eftermiddag!

Har ni tänkt på att det är fredagen den 13 idag? Jag hoppas inte någon därute drabbas av denna otursdag, det kommer sluta med att jag själv får en ordentlig otur idag.... :)

Puss

Effektiv dag

Har faktiskt fått ganska mycket gjort idag, känns väldigt skönt. Hunnit umgås med mamma, gjort engelskan, städat hemma hos mig och handlat mat.
Jag måste säga att jag tycker det är riktigt roligt att handla mat, det har jag aldrig tyckt innan men nu kan jag gå i timmar i mataffären. I bara fruktdisken kan man spendera åtskiljliga minuter. Tänk att det finns så mycket att välja på, samma produkter men olika märken. Smakar dem olika tro? Eller ska man köpa det billigaste? Sådant funderar jag ofta på och därför går jag runt och letar en hel del. För mig är det rena himelriket att få bestämma vad jag vill äta själv, man slipper den där äckliga köttgrytan och levern...
 Det som är ganska roligt är att alla som följer med mig och handlar mat börjar bli lite smått uttråkade och irriterade, undra varför?!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det tv ikväll.

Puss på er!


There's gotta be somebody for me out there



Lyssna noga på denna! Jag älskar verkligen texten. If you belive, everything can come true....

Right now!


Hemma komponerat skrivbord- Köksbordet

Passion for shoes

 

Båda från Topshop, finns i butik nu! Ligger runt tusenlappen

090212

Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bara bra, uppe med tuppen dessutom.
Vilken galet stressig dag jag hade igår! När jag vaknade så bar det direkt iväg till min kära vän för att se på film, blev dock kvar där tills fyra. Väl hemma var det lite snabbt plugg och lite mail som skulle ordnas. Vid sex kom mor och hämtade mig, vi hade familjekväll igår med scones och film. Mmmm! Jag älskar scones, speciellt mammas. Sedan lite äpplepaj på det.  Vi hade hyrt den andra Arn filmen som jag inte hade sett, och den var riktigt bra. Ska dock inte säga något om vad som händer för då antar jag att ni som vill se den blir väldigt besvikna. Men se den säger jag bara!

Idag sitter jag fortfarande hemma hos mor och ska stanna här tills i eftermiddag när hon kommer hem från jobbet. Det är ju mitt ute i skogen som kära Amira alltid kallar det... Om jag ska hem låter det alltid såhär; Ska du hem till skogen eller? :P Haha.  På måndag har jag sånt där jätteroligt verbprov i engelska , unreagular verbs... Så så roligt. Dem är ju inte få heller, men jag hoppas att jag inte kuggar de. 
Något av det bästa med att vakna här hemma är en mor som har ordnat frukost. Här känns det som att det alltid finns en stor frukostbuffe att välja på. Tre-fyra olika bröd, mjölk, youghurt, musli, flingor, ägg, en massa pålägg, frukt, grönsaker, kaffe och teer. Svårt att välja bara, man vill ju ha allt på en gång, hehe. Idag blev det min favorit som jag inte har ätit på länge, smörgås med ost och marmelad och youghurt med flingor.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!
Puss

Snyggaste jeansjackan hittar du på Monki


Bilderna talar för sig själva

                                                                     
  
    

Kaos i tågtrafiken

Igår när vi skulle hem från Göteborg så gick ju inte tågen... Fruktansvärt irriterande!
Hela tågtrafieken stod alltså still i 2,5 timme! Helt stilla pratar vi då om, och som vanligt när det gäller SJ/Västtrafik vet dem ju aldrig när trafiken kommer igång igen. Så hela den tiden fick man höra med jämna mellanrum att dem inte hade någon aning när tågen skulle avgå. Detta drabbade alla tåg till Stockholm, och skulle man så långt så är det ju extra jobbigt. Lite komiskt var det att både min mobil och I-pod dog så jag hade inte en chans att kontakta världen utanför.

Lite senare fick vi reda på att det var en olycka som hade inträffat vid Partille och det var tåg som inte ens hade passerat Partille som skulle in till stationen. Först var det en olycka med förmodligen en död person, men i slutändan var det bara "misstanke" om olycka, så det hände alltså ingenting. Klart att det är lättande att höra att det inte var någon olycka, men hur kan man ta så fel och tro att en människa har dött om den har klarat sig? Oskadd desutom? Jag kan inte riktigt förstå det. Detta kommer säkerligen att stå SJ/ Västtrafik dyrt.


Artikel om kaoset från SVT.se

Lite mer shopping....

Äntligen, äntligen hemma!
Man blir så fruktansvärt trött av att vara borta hela dagen...
Det har varit en väldigt trevlig dag idag tillsammans med morsan och vi har ätit mat och shoppat. Det blev ett par snygga jeans tights och en snygg tröja med roling stones tryck från Vero Moda. Sedan hittade jag även en ny jacka på rean som fick följa med hem. Riktigt nöjd. Just det ja, fick även äntligen tag i min kära fondution, bara den inte går sönder igen.... Jag berättade det för henne på MUS och hon bara skrattade åt mig... Klantskalle. Haha.

Hur har eran dag varit?  Ska visa bilder på det jag köpte lite senare.

Puss

Godmorgon!

Hejsan på er! Hur mår ni idag? Jag är ofantligt trött. Kom inte i säng förrän vid tre igår (idag) så det var sent.
Vi han se både en del av Twilight, någon skreckis som jag inte minns vad den hette och SATC the movie. Tror jag har sett den runt 10 gånger redan men den är lika bra varje gång. Fotoshoten med bröllopsklänningarna är min favorit.

Idag ska jag ge mig iväg igen, nu blir det till Tanumshede och gå på Zonterapi som jag tidigare har nämt. På hemvägen ska det bli lite shopping med morsan. När jag kommer hem igen har jag massor att berätta så vi hörs senare!

Ha en bra dag allihopa, vare sig du har sportlov eller inte!


Snabb uppdate

Hejsan!
Hinner bara slänga ihop ett snappt inlägg just nu, ska snart få lite sällsakap av en vänn. Har idag varit i Götet och ska berätta mer om det senare. Det var liksom inte meningen att det skulle bli sådan dålig uppdatering, och mycket beror på tågtrafiekn som inte är att lita på.... Det ska ni också få veta mer om senare.

Vi hörs senare ikväll (natt)

Puss


Skönt med en liten tupplur

Så fort jag satte mig i soffan för att läsa orkade jag inte hålla ögonen uppe, är inte det konstigt? Haha... Lite skrattretande är det iallafall. Men oj vad skönt det var. Tror jag somnade någon gång vid fyra och vaknade nu precis innan sju. Sådan här sömn är den sömn som är allra skönast måste jag säga.

Nu är magen hungrig, vad ska man leta fram ur det tomma kylskåpet tro?


Äntligen hemma igen

Hej på er!

Kan tänka mig att det är många som nyss har vaknat, själv har jag varit uppe ända sedan 06.00. Usch!
Självklart har jag inte gått upp mitt i natten självmant, nä det var dags för jobb. Lika roligt varje gång att träffa dem gamla, höra hur dem har det och bara få prata lite grann. Man kommer riktigt nära varandra när man jobbar med sådant och det är riktigt roligt. Men vad trögt det var att stiga upp i morse, kan bero på att jag var ute och gick med en kopis i regn vid ett tiden igårnatt.

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då? Jag gillade den faktiskt,det är något speciellt med festivalen. Som när man var liten och föräldrarna hade köpt hem extra god mat och godis, sedan fick man krypa upp i mammas knä medans programmet hade sin gilla gång. Som om tiden stod stilla. Idag vet man bättre, den tid som var kommer aldrig tillbaka. Ibland funderar jag på om man någonsin kommer att bli lika lycklig som man var under bardomens gröna dagar...
Att Alcazar gick vidare var helt rätt! Gillade låten och framför allt deras uppträdande, det är så otroligt profsigt och välkoreograferat. Sedan var ju Emilia en värdig vinnare. Riktigt roligt att se att hon är tillbaka.

Nu vet jag inte vad som händer idag men något dyker säkert upp. Det jag  vet med säkerhet är att det blir Beck ikväll, TV4


Greetings from....


Det här önskar jag mig i vår... Alexander Wang har gjort en fantastisk vårcollection.
Detta kan du hitta på MrsH


Go bitches!

Jag funderar mycket på hur man ska bli nöjd med sig själv. Det är bland det svåraste man kan göra tror jag. Att acceptera sig som man är. Just nu. Gilla läget helt enkelt.
Det måste vara något av det som jag är allra sämst på, alltid hittar man något att klaga på. Varför ska det vara så svårt att känna efter hur man mår på riktigt, utan en massa andra konstiga undanflykter?
Alla pratar om att det är media och alla ideal som gör oss osäkra och ger oss en massa måsten att leva upp till, och jag kan hålla med om det till en viss bit, men kom inte och skyll allt på dem.  Speciellt tjejer i dagens läge blir bara mer och mer osäkra på sig själva och det tror jag beror på dem krav som finns inom oss. Det är vi själva som ställer våra krav och tar ansvar över hur vi vill leva.  Vi måste tillåta oss att vara nöjda, att vara glada. Jag vill inte höra saker som att man inte får vara glad vid vissa tillfällen eller att man är en egoistisk typ om man är nöjd med sitt liv. Alla har rättigheten att leva sitt liv, i lycka, i happiness.  På något sätt har man blivit "någon" om man klagar och berättar hur hemskt allt är, och därför blir det bara mer och mer vanligt. Som man tidigare kanske skulle reagera starkt på om man hör någon som inte orkar leva tar man kanske inte på lika stort allvar eftersom att det är så vanligt, då är det också svårt att se vilka det är som verkligen behöver hjälp.

Jag har inte själv varit nöjd med livet, inte över huvudtaget, jag berättar om det här just för att jag vill hjälpa andra att inse, för det första att dem inte är ensama och för det andra att det alltid finns en väg ut.  Det vill jag inspirera till och jag hoppas att jag lyckas, Iallafall lite grann.

Tänk på vad du själv har och vad du är nöjd med. Det finns alltid något. Det kan vara så enkla saker i vardagen när någon håller upp dörren för dig. Du syns, du finns. Det är som i den där Friends reklamen där tjejen bara önskar att någon ska se henne, det spelar ingen roll om dem säger håll käften, hon syns iallafall. Känner ni igen den? Fundera på det nästa gång du ser den.


Ställ dig framför spegeln och säg till dig själv hur lycklig och glad över livet, det låter som en klyché, jag vet, men då får man iallafall in det här med att det är tillåtet att prata possitivt om sig själv.


Så kom igen nu tjejer, brösta upp er och visa att ni älskar er själva, go bitches!!


Sibylla rocks!

Hejsan!
Har idag varit på stan med morsan, vi fikade lite tillsammans med morfar och sedan åt vi lunch ihop. Min lyllos till syrra åkte till Norge för att åka skidor idag... Skidor vore inte fel.
Hittade faktiskt lite på stan idag, ett par Miss Sixty jeans som fick följa med hem och ett vitt vanligt linne. Hittade även ett litet annorlunda skärp som också får trängas i garderoben.

Träffade en kompis för en stund sedan för lite mat på Sibylla :) Love Sibylla. Dem är inte lika flötiga och lika förutsägbara som Donken, deras mat smakar lite mindre löpande band. Att man får vänta lite medans dem gör hamburgaren tycker jag inte gör något alls. Som så olaglig som jag alltid är så brukar jag fylla på drickan minst 2 gånger om det går... Haha. Men det är det många som gör, så jag tänker inte skämmas för det. Jag tycker det borde ingå för dem kan ändå inte kontrolera det. Tacka vet jag Ikea.  När jag jobbade på Donken så fanns det killgäng som satt mååånga timmar och fyllde på dricka X antal gånger... Det var lite roligt för jag hade koll på det hela tiden och när man tittade på killarna, dem var väl sådär 13-14 år, så var det ingen av dem som vågade möta min blick. Kanske var dem rädda att jag skulle skvallra för mamsen?! Haha... Sådant lättar upp jobbet. :P

Nu ska det bli skönt med en tvkväll, igår var jag så trött att jag inte enbs orkade vara vaken vid tv:n.
 Schlager here I come!



Såhär ser mina nya vänner ut

Marc by Marc Jacobs S/S -09


Glöm inte vart ni läste det först!


Titta här ska ni få se på grejer!

Rockkarusellen

Har ju helt glömt bort att visa er bilderna ifrån i onsdags när jag var i Skara och kollade på Rockkarusellen.
Det är osignade band som tävlar först på regional nivå och som senare kan gå vidare och vinna bla ett skivkontrakt. Mest punk/metallic men ändå helt okej. Två av banden tyckte jag var riktigt bra, men tyvärr så kommer jag inte ihåg vad dem hette. Kolla in på hemsidan för mer info om vart nästa uttagning äger rum.

                                
Första bandet.                                                                Jättebra band!           

  
      Också riktigt bra!

Vårkänslor!

Solen skiner, fåglarna kvittrar, luften är alldeles lagom vårkylig och isen på Lidan smälter.
DAGS FÖR VÅR!

Schlageryra!

Ingen har väl missat att det är dags för melodifestivalen imorgon? Jag ska sitta bänkad, det kan ni lita på.
På svt kan man lyssna en minut på alla morgondagens låtar, och min favorit är helt klart Emilia, You're my world. Härligt att hon är tillbaka igen. 

Andra jag tyckte var bra är Marie Serneholt (trodde dock att den skulle vara lite mer Marie) och sedan måste man ju som Lidköpingsbo ge en eloge till Scotts. Om jag får gissa tror jag att Scotts går vidare och Emilia. Till andra chansen går Marie och Alcazar. 

Här kan ni lysnna på låtarna.


Hur ska helgen bli nu då?

Hejsvejs!
Blev ingen tidigt uppdatering i morse, hade brottom redan innan och så ser jag att det är världens snö kaos utanför och det gör inte det hela bättre. Att promenera i snöoväder är inget jag skulle rekomendera. Vi hade som tur var bara två lektioner idag varav den ena är arbetspass.
Vi har i svenskan sett på en film, Lida, det var inte en film jag hade hört talas om tidigare men den var helt okej faktiskt. Skulle gissa att den är ifrån -95 eller något så den är ganska gammal.

Hela min helg var ju planerad med min lilla friend... Men sedan kunde hon inte komma tydligen, och vet inte varför eftersom att hon inte går att få tag på, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då... Det blir så när man har planerat sin helg in i minsta detalj och sedan så ändras det i sista minuten. Kanske ska dra på bio helt ensam ikväll och tycka synd om mig själv? Eller kanske inte. Vill så gärna se den nya "Valkyria" med  Tompan... Får väl se.

Har föresten fått Photoshop av min kära vänn så nu ska det försöka bli lite fart med colage :P

Ha det bra!

Happines

Eftersom allt bara kan bli bättre så blev även kvällen det. Jag har träffat en kompis ikväll och meningen var att jag skulle hjälpa honom med läxor men istället fastnade vi framför datorn. Surprise! Haha...
Men det var väldigt roligt och jag har blivit på gott humör igen. Väldigt bra humör.... 
Nu ska dock krypa i säng och vakna upp glad och utvilad, och till en bättre bloggdag.

Ha det bra!

Inte min dag

Jag hatar denna dagen!
Jag hatar det mesta för tillfället... 
Allt känns fullständigt crap just nu.
Det känns ensamt
Jag saknar verkligen någon att få hålla om och älska
Just nu känns det så.


I musikens tecken

Precis kommit innanför dörren. Trött som jag vet inte vad och med en del saker som måste ordnas innan morgondagen.
Helt oplanerat kom jag iväg till skara för att kolla på några band som spelade, och dem var bra, iallafall de flesta. var dock kanske lite för mycker hardcore- metalica ibland men överlag var det roligt. jag tog en del bilder som jag ska visa imorgon men nu måste jag sätta fart.

Godnatt

Ännu en dag

Hej på er!
Hann inte med ett inlägg i morse eftersom att jag nästan blev försenad... Fastnade framför Vakna med the Voice! Kenza var ju med och jag tyckete att hon klarade det bra, det syntes att hon var ovan inte riktigt visste vad hon skulle göra. Det tycker jag visar att vi alla är nybörjare. mna kan inte vara bra på något man inte har provat på, hoppas bara vi får se mer av Kenza i rutan framöver.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får väl se helt enkelt. Lite plugg måste det nog bli, annars lockar soffan ganska mycket.

Ha det bra!

Ni missar väl inte?


Andra Avenyn, 21:00 SVT1

I-landsproblem

Måste få säga att jag har varit ganska duktig idag, har gjort både historia tills på torsdag och lite engelska. Skulle behöva lite spanska med, men nu orkar jag inte dega vid skrivbordet längre, jag måste UT! Det är kallt som bara den, men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga klädr sägs det ju... Håller nog inte riktigt med där dock.

Ska fortsätta och fila på min sommar medans jag är ute, den kommer att bli underbar, synd att den är alldeles för kort. Jag behöver 12 veckor, minst!   Det blir iallafall jobb, jobb och jobb. Tills v 30, då bär det åka av! Jag vill hinna med både en sväng till Argentina och till Miami, och på vägen stanna till i Paris. Men hur det ska gå ihop med tiden det vet jag inte eftersom att jag gärna vill stanna typ 3 veckor på varje ställe, haha.  Jag får väl komma på någon ultra super smart lösning på detta I-lands problem...

Hejsvejs!

Måste rusa

Godmorgon!
Har återigen brottom... Hur kan det komma sig?!
Hemma tidigt idag, ordentligt skönt.

Ha en bra dag!


Snökaos i London

Sitter här och försöker lära mig min spanska tills imorgon samtidigt som jag har världens ont i magen... Lite jobbigt sådär.
Samtidigt pratar jag med en massa folk på msn och gjorde nyss något väldigt dumt... Känner mig som en idiot.

Har ni läst hur mycket snö det är i London? Dem har fått ställa in flyg pga ovädret... Blev lite orolig för hur mina kära vänenr hade det och som tur var hade dem det bra, men inga bussar går och dem kunde inte ta sig til skolan idag...

Men man kan ju göra "snowmans"

Luella

Hon lyckas säsong efter säsong och är alla modejunkies favorit; Luella Bartley.

Även i vår har hon satt den, Bertha frilled dress, som redan är slutsåld på netaporter. Tala om hit!
Kommer ni ihåg den blommiga korta volangkjolen som var förra vårens "it"?

Håll utkik på Topshop, Asos, H&M och Zara, jag är övertygad om att kopior kommer att dyka upp!

       
                                                                                                 Kolla detaljerna!
                                         

Bra start på en ny vecka

Godmorgon!
Idag är det riktigt kallt. Usch! Jag vill ha vår nu.
Trött är jag också... Jag bara klagar nu känner jag, men jag ser fram emot en rolig vecka. Sedan är det looov! Smaka på det, lov! Härligt, eller hur? Jag har faktiskt inga direkta planer men det ska hinnas med en massa vänner, lite plugg, soova och det viktigaste av allt, att inte stressa.

Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag!

Stjärnorna lyser alltid

Har varit på bio nu ikväll. Hemsk film, kan inte sluta att lipa, tårar bara fortsätter att strömma.                                             Detta gjorde ont, riktigt ont.  Att förlora en förälder är det värsta man kan göra, finns inget värre.

Visst var det "I taket lyser stjärnorna". Har inte läst boken, men filmen var minst sagt lika bra. Riktigt, riktigt välgjord och dem fick ut känslorna på ett otroligt gripande sätt. Salongen var full av snyftande, jag tror inte att någon satt oberörd. Jag var lite skeptis innan eftersom att just sådanna här saker är så otroligt svåra att visa på film, men jag blev possitivt överraskad.

Det som berörde mig allra mest var när hon skrev på en lapp att om hennes mamma dog så skulle hon ta livet av sig, men i slutet så är det samma lapp, men istället för att hon vill dö står det "Jag vill leva. Leva för dig mamma"  
Där har jag också varit. Jag har velat dö så många gånger och varit nära, men inte tagit steget fullt ut och det är jag himla tacksam för idag.  Man förstår inte hur nära man har varit innan man ligger på intensiven med dropp och läkarkontroller varje timme.
Saknaden är det värsta, man kan bli sjuk av saknad, riktigt sjuk. Jag tror att man kan dö av saknad, det tror jag verkligen.

Hur klarar man sig egentligen igenom sånt här? Det förbannat svårt och verkar omöjligt så många gånger men det går, det finns alltid en väg. det är inte enkelt, men i taket lyser alltid stjärnorna. Man måste våga tro.

Bilder från igår

                                
Lovely americans säger jag bara, helt underbara!