Allt är bra!

Just nu känns allt så himla bra! Lycklig, tillfreds... Jag vet inte vad man ska kalla det, men jag mår bra. Det var länge sedan det känndes såhär bra, men kanske är det nu det vänder? Det kanske är nu livet börjar... Igår natt satt jag uppe några timmar och fundrade tillbaka, man kan inte förtränga allt gamalt och tro att det ska gå över, nä man måste våga möta det och acceptera att leva med sig själv igen. Jag fick det förklarat för mig att det som är som ett stort svart hål, där man inte minns något, är sådant som man inte vågar att minnas. Det har jag nu bestämmt mig för att möta. Jag ska möta det svarta hålet igen och våga minnas. Inget blir bättre av att förtränga, det är bättre att återupplkeva det hela och kunna lägga det bakom sig. Just nu sitter jag här med en burk pepparkaor vid sidan... Det är nog det godaste jag vet, pepparkaor. Tänk för tre år sedan... Tänk att man idag kan trycka i sig ett antal utan ångest. Utan att behöva gå ut och springa tre mil efteråt. Att få leva livet igen. Det har jag saknat, men nu är jag tillbaka och med mer kraft än någonsinn!

Och tack till er alla mina fina vänner och min fina familj....


Nu är min uppsats nästan klar, den kommer nog vara klar tills ikväll innan Wallander....

Puss på er alla som läser, jag uppskattar det enormt!!!

1:a Advent!

Idag är det ju första advent, snart är det ju jul. Säger man glad advent? Eller kanske god advent? Jag vet faktiskt inte, men då säger jag båda. Igår blev det Beck, "-Ska du ha en stänkare eller?", den är ju klockren, haha.  Persbrandt är helt klart bäst, det är en sån där riktig man som man gärna skulle lägga beslag på. Synd att Sanna redan har tagit honom, annars hade jag nog haft en ganska bra chans... 
Eftersom att det blev lite för mycket film och lite för lite plugg igår är det plugg som gäller nu. Plugg, julmust och julmusik.
Ha det bra!  Kramar

Just nu





Såhär har jag det just nu... Får mysiga julkännslor av tända tjus och julmust. Åt även lite julskinka till lunch förut. Gott! Morsan och släkten ska idag till morfar och äta tomtegröt (man kan väl inte bli för gammal för att kalla det tomtegröt?!) men jag ska nog stanna hemma, skönt att bara ligga i soffan å pössa. Det är många bra filmer på tv ikväll såg jag, bla Scooby Doo (det påminner mig om när jag var liten och satt i farmors källare och kollade på Cartoon Network) och Beck. Sedan ska jag även kolla in nya Bond tänkte jag...

Tänkte bara tipsa er om en bra webbradio, Min Radio.se och sedan Partykanalen... Riktig partymusik kan jag säga!

Lördag

Godmorgon, godmorgon... Eller snarare godmiddag kanske, haha. Igår kom jag inte i säng förrän vid fyra så jag är fortfarande trött. Hann inte uppdatera innan jag gick hemmifrån vid 17.30 igår, så det kommer nu istället. Igår kväll var det min grupp som hade hand om Cafe Kaj, som Pingstkyrkan har varje fredag. Det är en härlig gemenskap och igår var det också ungdomsmöte, vilket jag tycker är ganska roligt, med härlig sång och musik. Sedan stod jag hela kvällen och gjorde baguetter och diskade och plockade. Det var en rolig kväll, men oj vad trött jag var!
Idag så väckte mamma mig genom att ringa, så det gick ju inte att sova till tre som planen var. Idag ska jag förmodligen plugga lite grann, sedan blir det nog en massa film i soffan, det har jag längtat efter. Sedan måste jag springa ner och köpa Klick! och kanske någon annan onödig tidning som är rolig att läsa.
Ha en bra lördag!



Nu; Frukost!

London

Hemma från skolan som vanligt, HELG! Mysigt, underbart, helt otroligt bäst... Ni fattar nog, haha. Dagen i skolan har inte varit sådär jätterolig som vanligt, men man måste väl ha sådanna dagar för att kunna se det roliga i livet.  Något som däremot är riktigt roligt är att jag har fått hem mina papper från EF idag, det är ju bara exakt en månad kvar tills jag åker.
Den 28:e December flyr jag Sverige. Jag bara föreställer mig nyår i London, wow säger jag bara. Och vad jag ska shoppa! Precis lagom att rota bland alla reahögar sådär efter jul. Harrods.... here I come! Sedan ser jag även fram emot alla sköna secundhand butiker i Nothing Hill, där jag förresten kommer att bo.  Eftersom att jag aldrig har varit i London tidigare så ska jag även vara turist hade jag tänkt mig, alla museér och utställningar, sedan ska jag nog åka med på en utflyckt till Oxford så att jag kan spana in Oxford University.  Som jag har sagt tidigare så kommer bloggen att åka med, ni kommer helt enkelt att få senaste nytt ifrån London, så häng kvar bara!

Nu ska jag nog sätta mig och drömma mig bort lite... Funderar på att sätta ihop en liten julklappslista om vad jag skulle vilja tomten kom med iår. Vi får väl se vad jag hittar.   Hej så länge!

Fredag

Skönt med lite sovmorgon denna fredag. Just nu känner jag mig jättetrött... Utanför förnstret ser jag att dem har tänt julgranen på bakgården, nu är det ju som sagt advent på söndag. Och jag som inte har fått upp något sånt än, det måste ordnas i helgen.

Har ju fått lite klagomål om att jag missade den bästa dikten, jag kallar det för att spara det godaste till sist, så här kommer den. By Big Fellow. Förtydligat igen, jag har då inte skrivit denna.

Du är som spunnet socker mitt i den kraftiga snurren i spinnrocker.
Du står och ler, men bara när jag ser.
Du ger mig dessa ömma blickar, jag blir helt till mig så jag börjar hicka.
Jag köper mig en cola och sätter mig i en håla.
Det är immigt och helt stimmigt.
Stämningen är hög av skratt, jag är den enda som går lågt på hasch.
Vi går tillsammans ner för denna långa gata och dåp kommer det fram,
du log mot mig för att du var en flata.


Ha en riktigt bra fredag allihopa!


Dagens goda gärning

När jag var och handlade för en stund sedan slutade det med att jag kom ut med en Villa plastpåse... Det måste väl ändå vara dagens godaste gärning?! Vad är det som skänks, 50 öre eller något skulle jag tro. Alla bäckar små brukar det ju heta.


Design någon?

Sweet home

Lååång dag idag, den har kännts som en evighet. Just nu lagar jag som vanligt mat, idag kyckling med ungsgrönsaker. Smarrigt, smarrigt, Vi har ett väldigt roligt projekt på gång i samhällskunskapen, det handlar om EU och jag ska tillsammans med min grupp jobba med illegal människosmuggling, det blir nog jättebra. Sedan ska vi precentera det med en film så det blir spännande att se vad det blir av det. Jag har en underlig magkännsla som säger att det kan bli lite för mycket flum och lite för lite jobb....  Idag ska jag plugga och förmodligen hinna se på tv ikväll tänkte jag, det är ju både Criminal Minds och Du är vad du äter.


Tänkte bjuda er på två roliga och fina dikter som "Big Fellow" (jag lovade ju att inte säga att det var dina dikter Linus) har varit kreativ och komponerat ihop. Temat var då kärlek. Och bara för att förtydliga, jag har inte skrivit dessa.

"Där står hon, min sol, min ros.
När jag kommer in i rummet så kretsar allt kring dig.
Du är som jordgubbar på stranden en vacker sommardag.
Du är min ros, min.......... katt."



Du är som en ljumen sommarvind som smeker mitt ansikte ömt.
Du kommer med dom mest glädjande beskeden.
Du räddar mitt år, med din gyllene text.
Du är stor, du är orange.
Du är min skatteåtebäring.


Torsdag

Hej på er! Och godmorgon förresten. Ska som vanligt sknda mig till skolan. Idag är det svenska,engelska, samhällskunskap, idrott och historia som gäller. Puh!  På samhällskunskapen ska vi dra igång ett roligt projekt som handlar om EU, jag och min gupp ska nämligen presentera det i form av film... Blir spännande att se vad det kan bli.

Jättesöta och gulliga Amy Von Sydow som läser till läkare i Göteborg ( och är syster till Ebba Von Sydow) samtidigt som hon är mamma till ett sött litet busfrö och bor med sin man i USA är ju även bloggare på Veckorevyn.com. Hon var inne på min blogg igår, det uppskattades enormt!  Kika gärna in på hennes blogg, den är helt fantastisk.

Ha nu en riktigt bra dag allesammans!


Löpning

Den träningsform som jag älskar mest (förutom spinning då) är löpning! Det är så skönt att bara få ta ut sina agressioner i löpningen, ju snabbare man låter benen gå ju mer rensar det huvudet. Sedan går det ju inte att komma undan med att det formar kroppen snyggt, du tränar nästan alla kroppsdelar (vilket dock behöver kompleteras med styrketräning) och det är faktiskt den bästa träninen om man inte vill ha bulliga muskler. Löpning är nyckeln bakom modellernas snygga kroppar berättade min dietist en gång.    Det var snöigt och lite halt ute, men jag klarade mig ifrån att ramla, trotts att jag förmodligen liknade bambi emellanåt. Jag har faktiskt tävlat på STHLM stadion, haha. De var roligt kan jag lova.    
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det lite käk framför tv:n.

Förresten så är jag inte förbannad längre.... :D


Här ser ni lite av min löparoutfit, skor från Asics, löpartaights Adidas, linne Adidas, tjockare löptröja Craft och tjockare löparjacka Craft.

At least...

Precis landat nu. Skönt att komma hem till slut. Just nu är jag jätteförbannad så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... När man är sådär riktigt arg vill man bara gå och sparka i väggen... Eller något. Hoppas det går över snart, men det känns inte så just nu.

Föreläsningen var jättebra, dock var den lite för mycket inriktad på just Hawaii Pacific University men det var bra information om hur man studerar utomlands.
Några saker att tänka på innan man bestämmer vilket universitet/college man ska välja:
- Vilken omgivning vill jag läsa i? Gillar jag sol och bad? Då kanske just Hawaii eller Florida vore ett bra förslag, men är    det torstadspulsen man söker så ska man hellre välja NYC eller Chicago.
- Statliga skolor kan vara lika bra som de privata, det gäller bara att gallra.
- Hittar man en bra skola på internett som man vill plugga på, kanske en teater skola eller liknande, måste man bara kolla upp att den är godkännd av CSN, annars kan man inte få några studiemedel, det ordnar man enkelt genom att ringa och prata med dem.
-Att välja en skola med många internationella elever från många olika länder gör att man kanske inte känner sig så utlämnad än om man skulle åka till en skola med enbart amerikaner.
- Läser man i USA är skolklubbar ett måste! Det är jättebra erfarenhet att ha varit med i sådana och det väger ganska tungt i ett CV även om skolföreninegn bara har ordnat fester....
- Var ute i god tid och sök mycket stippendier, biblioteken har alltid en stor bok med fonder, det kan i slutändan bli ganska dyrt.

Här har ni några fler bra sidor om att plugga i USA
-Study international
-Student guide usa
-Kilroy education
-Fullbright


Från
Hawaii Pacific University

Onsdag

Lilllördag idag då... Ska som vanligt iväg till skolan strax, ut i kylan. Idag ska jag återigen fortsätta med min uppsats på arbetspassen idag, men datorn följer med så jag ska uppdatera mycket bättre idag, det låter väl bra?!  Vi ska även på en föreläsning om hur det är att plugga på universitet i USA vilket jag tycker ska bli mycket intressant. Tänkte prata med henne som ska föreläsa om lite tips som jag kan dela med mig av för jag antar att det är ganska många som är sugna på att plugga i USA, så det kommer frammåt dagen.

Just det, sedan har jag tandläkare idag också ska ta bort tandsten(hjälp!) vilket jag aldrig har gjort tidigare men det kommer väl gå bra hoppas jag. Ha lite smått tandläkarfobi så det är ju inte direkt mysigt att ta sig dit....

Ha en bra dag allihopa!


Dessa Uggs vill jag halka till skolan i idag, ska jag slå till?  Från mrsH, 2295 kronor.

Äntligen hemma...

Förlåt för dålig uppdatering! Dagen har inte riktigt blivit som jag tänkte mig. Tanken var en lugn kväll med läxor och House, men sedan kom jag på att de vore mysigt att åka pulka (ja, man kan ju åka pulka fast att man är 17!) och tänkte dra med mig A, men i ett mess fick jag då reda på att hon ligger på sjukhuset... Hon hade tydligen legat där ända sedan i söndags, dålig komunikation mabye?  Så min kväll spenderades alltså på sjukhuset tillsamans med A. Men trevligt det hade vi, tittade både på OTH ( en gammal klassiker som A följer slaviskt) och Andra Avenyn. Sedan råkade jag av en tillfärllighet ha med min dator och då blev jag populär kan jag säga. Jag känner ingen annan människa som är så drogad av sin dator, så hur hon har klarat sig dem andra dagarna utan är ju ett mysterium.  Hon berättade en lite rolig sak, en sköterska sa först att hon förmodligen inte fick äta igår (problem med magen) och sedan kommer det in en annan efter och bara "varsegod här får du mat"... Sedan kom den andra igen och sa att hon då inte fick ta té eller kaffe efter maten (vilket hon heller inte ville ha) och sedan kommer samma sköterska som kom med maten och säger "Vill du ha kaffe eller té?" Haha... Det är bra komunikation dem har sinsemellan.
Förresten hann jag även med en luch på donken idag, gillad ceasarsallad, mumma!


Vet ni vad? Jag kom och tänka på en sak när jag nyss cyklade hem, det är när man gör oplanerade saker som man egentligen inte hinner men som är roliga som ger livskvalité. Vad vore livet utan alla spontana saker man gör varje dag?

Kramar, nu ska jag zzzzova...

Tisdag

Snön ligger tätt utanför förnstret, det är alldeles iskallt och vinden är kraftig. Äkta svensk vinter. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen igen och stanna där resten av dagen. Jag är så trött att jag snart somnar stående, men man har väl bara sig själv att skylla. På morgonen när man är sååå trött lovar man sig att lägga sig tidigt nästa kväll, men det blir ju sällan så konstigt nog. Man känner sig inte trött när man väl är uppe och det finns så mycket man vill se på tv och så, men nu måste jag nog få ordning på sovvanorna så jag kan vara lite piggare på dagarna. Är det någon som har något tips på hur man kommer i säng tidigare?
Sedan ska jag ha utvecklingssamtal idag, man är alltid lite smått nervös inför det men det brukar ju sluta bra.
Ha en trevlig tisdag allihopa!

Veckans Hit och Shit

Tänkte nu börja med att lista varje veckas hit och shit, den skulle ju kommit upp i helgen så nu kommer det alltså en lite försenad sådan...

                                            

 HIT!
   - Postens vd avsäger sin lön på 900 000/mån, snyggt!
-Årets storslagna VictriasSecret visning. Svenska Caroline Winberg var med som enda svensk som just nu är aktuell i Lindex kampanj.
-Första snön
-Tre pass på friskis avverkade, spinning och gympa
-Jättegod lussebulle i lördags, yammi!
-Annika Marklunds nya blogg. En annorlunda "mode" blogg men som är väldigt bra och tänkvärd.

SHIT
-Charlotte Perellis nya julskiva "Rimfrostjul", Charlotte i all ära och jag diggar henne starkt, men denna skriva var inget bra, uttjatade dåliga texter av engelska låtar på svenska. Hur låter  "snöa på, snöa på"(let´t snow, let´t it snow)egentligen?
-Att bloggen ska bråka så mycket med mig hela tiden, det tar ju en timme ibland att bara få upp ett inlägg för att jag får skriva om det en massa gånger. Sedan suger designen men jag fattar ju inte hur man kodar och så men jag ska försöka ta reda på det. Någon som har något tipps?
-Sura tråkiga lärare som bara vill att man ska plugga gramatik... Jag nämner inga namn.
- Att det är en hel månad kvar till jul... Jag vill ha jul nu!




Nu måste jag rusa till tv:n, det var något klimatprogram nu klockan åtta som kan vara bra till min uppsats. Jag ska försöka utveckla listan lite till nästa vecka så att den blir lite roligare och bättre. Har ni förslag så är det bara att komentera eller slänga iväg ett mail. Puss!


Förresten..

Vill ni vara med och vinna ett par sjukt snygga skor ifrån Minimarket? Klicka här för att tävla 

Vilken dag!

Det har varit en väldigt rolig dag idag måste jag säga. Vi har haft mycket lektioner men det har varit roliga sådanna vilket är tur, historia, samhällskunskap, you name it.  Vilket väder vi har idag! Jag trodde inte alls att det skulle vara så mycket snö som det var när jag gick hem, imorse så cyklade jag till skolan utan problem men det var helt omöjligt att ta cykeln hem så jag fick snällt gå. Det värsta är bara när man får all snö i ansiktet och mascaran sitter nere vid hakan, inte så roligt kanske. Just nu känns det som man bara vill kura in sig i en filt med en stor kopp te framför sig och inte behöva gå ut mer på hela kvällen men så kommer det förmodligen inte bli.
Haha, min klass är ju bara underbar... Och dem försöker ju inte att göra skoldagen värre för mig hela tiden, nej nej, dem bara tycker att jag ska byta klass och sluta vara så jobbig haha... Ni vet vilka ni är, och jag gillar er med, haha.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, den står i ugnen för tillfället, idag blir det ungsrostade rotsaker och en köttbit...  Sedan väntar nog lite plugg och sedan ska jag äntligen se till att ordna en sak här på bloggen som jag skulle ha fixat förra vecka. Mer om det då!


Såhär skulle jag vilja gå klädd idag...True religion jeansen är såå snygga, här på disneystjärnan Selena Gomez,
bild posh24

Måndag

Godmorgon!
Time for school..... mmm.  Måndag igen, ännu en tråkig värdelös vecka. Nä jag skojar bara, denna vecka kommer säkert att bli jätterolig. Vi får hoppas att snön ligger kvar, det har inte alls kommit så mycket som jag såg att dem hade fått i Stockholm men det är ju så mysigt.  Nu ska jag skynda mig, måste hinna äta frukost också.
Ha en jättebra dag allihopa!

Visste ni förresten att Ashlee Simpson och Pete Wentz fick en son i fredags? En liten Bronx, gulligt.

Ge hit!

Please give me!!!  Har hittat helt underbara, fantastiska kläder på brownsfashion.com, tänkte visa er lite av vad jag kan tänka mig just nu även om prislapparna bara får en att drömma....


Skönt att svensk design uppmärksammas, från Acne ca 4900 kr

Klänning från Balmain, ca 8000 kr. Även skorna från Balmain har blivit hypade av modepressen tex Sofie Fahrman

Äckligt dyr, men å så snygg... Christopher Kane ca 29 000 kr (!) Tur att man kan drömma...

Har synts på stjärnor som Agyness Deyn, House of Holland, kavaj ca 9450 (kjolen finns tyvärr inte kvar)

Dessa godingar kommer från Fendi, ca 3750 (leta efter liknade hos kedjorna tex din sko och skopunkten)

I modepressen har dem kallats de "nya" Louboutin, Yves Saint Laurent ca 3600 kr

Storstädning!

Har även hunnit med en riktig storstädning hos mig, det var nödvändigt kan jag säga... Inom släkten brukar vi alltid skoja om att det ser ut som tredje världskriget hos mig, haha.
Nu ska jag äta lite pannkakor och sedan hoppa in i duschen. Klockan nio blir det Wallander på fyran då, luftslottet.

Före:

Efter:


Bilder ifrån dagen


Mammas goda men inte särskilt snygga havrekakor

Bild från gården....

Vårat fin fina hus

Söndag

Godmorgon!
Nu sitter jag hemma, hemma hos mamma. Det var länge sedan jag var hemma nu, tror närmare bestämt att jag inte har varit hemma sedan i augusti. Bor man själv och trivs där så åker man inte hem på helgerna eftersom att man har sitt eget liv i stan, mamma bor ju då ute på landet.  Konstigt nog får jag alltid en kännsla av att vara liten igen när jag kommer hem, man blir omhändertagen och man tänker tillbaka på vad man gjorde när man var liten. -Mamma, kommer du ihåg när vi gjorde sådär när jag var fem? Typiskt mig. Huset rymmer så mycket minnen, eftersom att vi har bott här hela livet så finns allt här.  Jag kommer alltid på mig själv att gå runt i huset varje gång jag kommer hem och undersöka vad som har förändrats. Huset andas, det andas pappa. Saknaden är enorm. Kanske är det därför jag inte kommer hem allt för ofta, det är helt enkelt för mycket som man inte orkar minnas?

Imorse när jag vaknade hade mamma bakat kaor, mums! Men det roliga vara att dem inte blev speciellt lyckade, havrekaor som hade pöst över och blivit lite smått brända, haha. Det är min mamma det. Men dem smakade helt okej kan jag intyga. Utanför så snöar det smått och just nu lyssnar jag på julmusik och dricker julmust....  Ska sätta igång med ännu lite plugg och har även tänkt mig att ta en sväng ute i det sköna vädret senare. Sedan blir det
söndagsmiddag. 
Ikväll är det Wallander på tv4, 21.00 sitter ni väl bänkade? Det kommer jag att göra!

Ha en trevlig söndag så hörs vi väl frammåt eftermiddagen, Puss <33

Fredag eller Klick!

Tillhör ni dem, liksom mig, som alltid köper Aftonbladet och Expressens bilagor på helgen?  Jag har alltid hållt mig till Klick! men eftersom att dem har nylanserat Fredag så tycker jag att den har blivit mycket bättre, fast min favorit är fortfarande Klick!. Synd att dem är så dyra bara, 10 kr kostar bilagorna vanligtvis och sedan tidningen 10 kr på det som man egentligen läser på nätet. Sedan kan man ju läsa allt från bilagorna efter helgen, men det är något visst med tidningar i pappersform ändå. Något magiskt nostalgiskt över det.

Vad tycker ni, är Fredag eller Klick! bäst?


Lördag

Hej på er!   Precis hemkommen från en snabbis på stan, den var så oplanerad att jag inte ens hann att blogga innan. Min moster ringde och väckte mig och undrade om jag skulle med till stan och fika med henne och morfar så då blev det snabba ryck, förstår inte ens att jag hann göra mig klar på en kvart, haha.  Framme på stan köpte jag mig en ny stoor svart temugg från Höganäs, älskar deras porslin, och härligt grönt julte, smaskens!

Hörde ni förresten att Postens vd Lars G Nordström avstår sin topplön på 900 000/mån efter ett uttalande i Nyhetsmorgon imorse? Detta kallar jag pondus! "Vill inte att folk ska tro att jag är girig", uttryckte han sig. En person som jag innan såg väldigt lågt på har nu höjt sig regält i mina ögon, men samtidigt, är det rätt att han ska lägga sig ner bara för att vi måste klaga på allt och alla som har det bättre ställt än oss? Frågan är om vi verkligen får ett jämställt samhälle bara för att alla vd:ar skulle börja arbeta gratis, ska då alla som har än högre lön än genomsnittet arbeta gratis? Tycker igentligen att hela diskussionen har gått för långt från början, men otroligt snyggt gjort Lars! All cred till dig!


Nu ska jag återigen fortsätta med plugget, samtidigt som jag sitter här med min stora kopp te och nybakad lussekatt och pepparkaka.

Årets första!

Roligare än såhär blir det inte

Nu vet jag vad kvällen kommer att innehålla, plugg. Det är fortfarande den där uppsatsen som spökar  och det är lika bra att jobba på så att den blir färdig någon gång. Egentligen vill jag bara lägga mig i soffan och slappa, men det var precis vad jag gjorde igår så man får väl göra lite nytta idag.  Med en Lindt 75% chokladkaka och min älskade cola Zero ska jag nog överleva kvällen.
Imorgon blir det förmodligen filmkväll med lite vänner, roligt!   Jag har massor jag vill berätta för er men nu hinner jag inte, så det kommer helt enkelt imorgon, jag tänkte även börja med Estela; Hit eller Shit. Mer om det imorgon alltså.   Ha nu en riktigt mysig och rolig fredagkväll!

Puss <33


Visst är det mysigt att tända ljus när det är mörkt, snöigt och ruggigt ute?!

Helg!

Helg!!!!  Ingen mer skola på två hela dagar, alldeles, alldeles underbart. Idag var första gången iår som jag fick cykla hem med mina efterlängtade snöflingor i håret, det är riktigt busväder här och smart som jag är hade jag glömt vantar. Nå, nu är jag så hungrig att det skriker i magen så jag måste nog ställa mig och laga mat, det sämsta med att bo själv faktiskt. Vi hörs nog senare, puss!


Uppdate från skolan

Hej ifrån skolan. Sitter i biblan och pysslar med min uppsats i naturkunskap och geografi, det går sådär om jag ska vara ärlig....   Slutar vid tre, sedan vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska pyssla med, men de blir väl säkert en slapp kväll.  Lite bilder från dagen;

               
                Smaskens!
                     
                Matte i högsta hugg!
              
               Vår snygga skolkatalog som kom idag, dagens snackis! Jag var tyvärr sjuk så jag finns inte med i katalogen iår
              men tryckfelsnisse hade varit framme så mitt namn står på en annan tjej i min klass och hon står som
              frånvarande, skäms på er Fotogruppen!  En bil i kompensation för värk och lidande nu tack.


Fredag

Godmorgon kära läsare!

Då var det fredag igen... Och nästa vecka är det första advent. Långdag i skolan igen, börjar morgonen med 100 min matte...  Ska ha med datorn till skolan så jag kommer att uppdatera under dagen. Ha en trevlig morgon, nu ska jag skynda till skolan.

Kramar

What ever it takes

Man har låtit kända designers och artister designa sina egna produkter, det finns både smycken, muggar, målade tavlor, vans skor  mm och min favorit, väskor!  Varje produkt har ett unikt budskap, som varje person bakom har valt. Dem är även rättvist tillverkade och budskapet är helt enkelt ett hopp för framtiden.

Det går att beställa direkt från hemsidan, What ever it takes.

Någon av dessa två funderar jag på att klicka hem;


Båda i design  av Stella McCartney, för endast ca 150 kr.

Redan kväll

Vad fort dagen idag har gått! Klockan är redan 18.00 och jag såg på bredbandet när jag kom hem att jag hade varit hemifrån i 9,5 (!) timmar. Vi hade ju som sagt historiaprov sista lektionen och det var ganska svårt, men jag hoppas att det gick bra, man kan ju bara göra sitt bästa.
Undra vad man ska hitta på ikväll då... Det finns så många måsten just nu, jag behöver städa (och diska..), plugga engelska och svenska, läsa böcker( en i svenskan och en i engelskan), läsa färdigt Marie Claire och gärna hinna med ett pass på friskis... Synd att jag inte är den där superwoman som hinner allt, fast de skulle nog vara ganska tråkigt också.  Imorgon är det iallafall fredag, så skönt!
Nä nu får jag sätta igång, vi hörs senare!



Torsdag

Fastnade framför kvällsöppet med Ekdal igår, och det känns nu kan jag säga... Allas vår bloggdrottning, Isabella Löwengrip, var med och pratade om manlig fåfänga. Dock fick hon inte komma till tals särskilt mycket. I studion fanns även nyopererade killar som jobbade på något modemagasin för killar och dem var självklart för manlig fåfänga, vilket även Isabella var, Jag blev ganska imponerad av Erik Hörstadius som diskuterade emot, väldigt duktig journalist som vågade gå in i debaten, dock sjönk nivån ganska mycket när modetidnings killarna började att diskutera hans vikt som ett argument för fåfänga. Det gav en obehaglig stämning, och jag tycker att det var ganska fräkt att hoppa på honom så, men han svarade bra tillbaka.  Jag håller med båda sidor, visst är det roligt med killar som bryr sig om sitt utseende, och varför skulle dem inte det? Ingen i vår ålder vill väl ha en kille som stinker svett, som Isabella påpekade. Sedan tycker jag att all utseende fixering kan användas på fel sätt, när det slutar att bli ett intresse och övergår till ett beroende eller besatthet tycker jag att man borde se upp. Det gäller både kvinnor och män.

Nu ska jag skynda mig till skolan, idag är det historiaprov som gäller, wish me luck!

Work out...

Har varit iväg på en timmes spinning nu ikväll, det var välbehövligt kan jag intyga. Spinning är som en drog för mig, har jag kommit igång vill jag bara ha mer och mer! Att man kan ta ut sig till max och bara känna hur b enen rullar och svettet
som rinner.  Det är underbart! Har du inte testat än så gör det, kanske blir du lika förälskad i träningsformen som jag?!

Nu ska jag sätta mig i soffan framför tv:n och titta på TV4 nyheterna med en tallrik gröt och decembernumret av Marie Clair, en av de bästa engelska modetidningar som finns, bra texter blandat med fina och välgjorda mode repotage.
Godnatt på er kära läsare!


Decembernumret med Jesica Biel på omslaget.


Inspiration!

Har hittat en ny webb butik idag som jag gillar starkt, dem har riktigt snyggt streetmode i härliga färger.. I like. Bla. Modström, Hummel och Cheapo hittar du här,  4everyoung.se är adressen.

Tänkte visa er mina tre favoriter från shoppen!


Dessa byxor kommer från Modström, 899 kr på http://4everyoung.se/


Superwoman i ny tappning, PA:NUU, 849 kr på http://4everyoung.se/


Härlig färgglad hood från Hummel, 899 kr på http://4everyoung.se/

Var nöjd med dig själv!

Vi pratade i måndags i skolan om självkännsla och självförtroende. Det är något som är ganska svårt att ha, speciellt när man är i tonåren och inte riktigt vet vem man är eller vill vara, vart man hör in och hur man ska bette sig. Vad är skillnaden mellan att ha självkänsla och självförtroende? Jag tror att båda hänger ihop, men kanske är det enklare att ha en bra självkänsla än ett bra självförtroende.  Hur ska man nånsin kunna hitta sig själv och veta vad man vill? Det är något jag funderar på mycket, man vill alltid vara till lags för alla andra, men samtidigt är man kanske inte alltid helt ärlig mot sig själv. Man vill inte gå till skolan och känna sig uttittad eller oacepterad,därför finns det många som kan göra nästan vad som helst för att passa in. Man hör väldigt ofta att man bara ska vara sig själv, men hur ska man kunna det om man inte vet hur man själv är?  Folk som bara gör som andra är egentligen fega eftersom att dem inte vågar gå sin egen väg, medan dem som sticker ut och går sin egen väg har ett enormt mod. För det är aldrig enkelt att sticka ut, man får alltid menande blickar och människor som retar sig på en. Egentligen borde det ju vara tvärs om, att dem som är lika tråkiga som alla andra vore dem minst intressanta eftersom att dem inte förändrar någonting.  Man måste våga testa sig fram för att hitta sig själv, men om man inte vågar att misslyckas så kan man inte lyckas heller.  Jag har ännu inte hittat mig själv, det finns många gäng man vill vara acepterad i och det innebär att man måste vara på ett visst vis. Vi vill ju alla bli omtyckta, det är vad allt handlar om.  Men sedan måste man nog inse att man inte kan vara omtyckt av alla, jag vet många som inte gillar mig, men försöker ändå att tro på mig själv. Där kommer självkänslan in, den gången jag insåg vad självkänsla betydde var när jag fick höra av en kompis att man inte kan bli omtyckt av andra föränn man tycker om sig själv. Och det ligger något i det.  Men det tar tid att öva upp den, för det är inget som kommer av sig själv. Min självkännsla har fått sig en otrolig törn, men jag har jobbat med den och trivs med mig själv igen. Livet är för kort att slösas bort.  Alla har man sina down perioder, men man kan alltid resa sig igen, att det funkar är jag ett levande bevis på!


Lunchtime

Dags för lunch nu då, hemma från skolan som egentligen inte var något till skola... De var ändå inga nior som kom förbi där vi satt, och tur var väl kanske det, haha...   Här snöade det i förmiddags, det är så mysigt när första snön kommer, dock valde den att inte stanna. Jag trodde jag skulle få cykla hem med snöflingor i håret, men istället möttes jag av spöregn. Tråk.
Nu ska jag stoppa i mig min mat, pytt i panna, mums! Sedan ska jag komma på något intressant att blogga om, promise!

Onsdag

Ska till skolan bara  två timmar idag vilket ska bli så skönt! Vi har öppet hus för niorna idag och ska sitta och jobba i vårt studielandskap, vi har inte riktigt bestämt oss i klassen än vad vi ska göra för att få niorna att fly ifrån skolan, haha....  Nä, så elaka ska vi inte vara, vi ska helt enkelt visa hur roligt vi har på våra lektioner.  
Imorgon har vi sedan ett historiaprov så det blir råplugg på det idag.

Ha en trevlig dag allihopa!


Jippi!!!!!

JAAAAAA!!!!     Över nyår och två veckor framåt åker jag på språkkurs till London!  Here I come!  Ska bli så spännande och roligt, kommer att berätta mer senare, och självklart kommer bloggen att följa med!



Jag kommer att åka med EF, spännande!

Stan och Shopping

Har precis varit ute på stan med H, vi kikade runt en hel del och jag hittade ganska så mycket roligt, men pengarna räcker inte alltid till som fattig student... Det är tur att det är ny månad snart, nytt studiebidrag och lön! Sedan satte vi oss på Söderströms och jag käkade en grillad ciabatta, mums! Och sedan cola till det, haha.  Vi plöjde igenom alla skvallertidningar som fanns, och oj vad mycket man kan lära sig i dem, jag menar, vem måste inte veta att Viktoria och Daniel kanske inte kan få barn bara för att bröllopet dröjer?!

Fyndade dock en sak idag, ett Marni inspirerat halsband för 15 (!) spänn, egentligen hade det kostat 129 kr.

Nu ska jag ge mig in i böckernas förtrollande värld, eller jag menar läxornas....



H  tillsamans med mig på Söderströms konditori


Min riktigt smarriga ciabatta med skinka, philiadelpia och mozzarela...


Mitt nya snygga fynd för 15 spänn på Gina Tricot


Ser ni likheten? Ganska snarlika måste jag säga. Detta från Marni för ca 4000 spänn. Bild lånad från netaporter.com


Tisdag


Usch, fy, blä... Då har äntligen vinterförrkylningen slagit till på riktigt. Host, host, snuv, snuv...  Jag hatar att vara förkyld. Men som vanligt blir det skola idag, får hoppas att det blir bättre under dagen.

Tänkte berätta att aktisen, modellen samt stilikonen Chloë Sevigny fyller 34 år idag. Grattis!


En av hennes mest lyckade outfitts... Linnet är ju underbart!    Bild lånad från posh24.se



Ha en bra dag allihopa! 
Kramar

Pluggtips!

Nyss hemkommen från träning, medelpass på Friskis, alltid lika roligt och man blir alltid lika arg på de där sista armhävningarna som man inte riktigt pallar.  Hade ju lovat er lite pluggtipps, so here it goes....

Det allra första och deffinitivt viktigaste, börja gilla skolan!  Innan du är färdig med gymnasiet har du gått hela 13 (!) år av ditt liv i skolan, och för vad kan man ju fråga sig? Inte är det för föräldrarna, lärarna eller kompisarna utan allt är för din skull! Det är din framtid det handlar om, glöm inte det!  Inställningen är a och o kan jag lova.

Det spelar ingen roll vilken årskurs du går i, på högstadiet eller gymansiet, du kan alltid förbättra dig, det är inget som är kört.

Att smöra för lärare är ingen bra ide, dem är oftast smartare än vad man tror och ser igenom, men ett tips är att prata med sina lärare om vilka betyg man siktar på så kan man få hjälp och redskap för att ta sig dit, läraren märker även att eleven är medveten om sin framtid. Och för allt i världen, fuska aldrig, det är omoraliskt och töntigt, så mellanstadie-läraren-märker-ingenting...


Samla på dig så mycket kunskap som möjligt, även om du råkar komma över en text som egentligen inte hör till det du letade efter, läs den ändå! Någongång kommer säkert den kunskapen till nytta, om inte annat i TP eller något!


                 Detta var självaste inställningsdelen, nu kommer ju även det praktiska;






Skjut aldrig på plugget, jag gör det imorn, jag tar det sen... Då blir det oftast inte gjort, och har du väl gjort vad du ska så känns det bättre efteråt än att alltid ha saker som ligger över en.

Du får helt enkelt ta dig tid att plugga, du tar dig tid för att vara med vänner, se på tv och sitta vid datorn, pluggandet måste också få ha sin tid.

Förbered dig i tid! Sitt inte kvällen innan och plugga på provet du har imorgon, planering kallas det.

Sitt inte och plugga i mer än en timme i taget, hjärnan orkar inte vara aktiv allt förlänge i streck och ta en liten paus, på kanske en 10-15 minuter, men inte längre för då hinner man börja pyssla med annant och glömmer bort att fortsätta.

Har du ett häfte med text till ett prov eller liknande, använd en överstrykningspenna och markera allt som du tycker är viktigt, och solla bort allt den andra överflödiga. I en text är författaren ofta mycket bra på att ordbajsa, och om du lär dig precis allt hinner du inte koncenterera dig på det som är viktigt. Sedan är markering även ett bra sätt för hjärnan att lära in, det går in helt enkelt.

Anteckna mycket!  Det är mycket som lärarna säger på lektionerna som dem inte ber oss elever att skriva upp, men som kan komma till användning. Kanske berätar dem om det som står i boken men med andra ord som är lättare att förstå? Skriv ner!

Repetera glosor  minst 10 gånger, då fastnar det!  Du kan inte en glosa förrän man väcker dig mitt i natten och du kan svara på det, kan du den, klarar du provet eller läxförhöret.

Använd lektionstiden! Arbetar man efftektivt på lektionstid har man mindre att göra hemma och kan ägna sig åt andra roliga saker. Om det är dålig studiemiljö i klassen, säg till! Det är lärarnas skyldighet att du ska kunna jobba på lektionerna.

Ska du skriva en uppsats, koppiera inte en text och ändra ordföljden, du har ändrat texten men du har inte gjort den till din egen. För att göra en bra uppsats ska du använda dig av olika källor, läsa dem och sedan skriva ner med egna ord vad texterna tillsammans handlade om utan att titta på texterna. Då blir det din egen. absolut fantastiska uppsats!



Nu blev det ett väldigt långt inlägg det här, men jag hoppas att ni orkar läsa det... Det jag vill ha sagt är att insperera folk till att plugga, och att folk ska förstå vikten av det inför framtiden. Sedan att de blir fler än jag som älskar att gå till skolan ser jag som en bonus! 
Godnatt på er, nu måste jag sova!   
Kramar


Hemma från skolan

Nu är jag äntligen hemma från skolan igen... Det har varit fullt upp hela dagen idag, spanska, engelska, historia och samhällskunskap har vi haft idag. Men imorgon blir det tidig hemgång och en rolig runda på stan med H. Det är sådant man får se fram emot dessa tråkiga måndagar. Finns det något som heter måndagsdepression? Isåfall har jag det, jag känner mig konstigt nog alltid dyster på måndagarna och det mesta känns ganska tråkigt...  Men jag ser fram emot en rolig vecka. Den kommer att innehålla mycket plugg och träning men även en massa vänner hoppas jag, hehe.  Vardagslivet är ganska okej, även fast det inte innehäller en massa kändisfester, lyxshopping och utgång på resturang varje kväll utan istället pytt i panna, CSI och en massa plugg. Men visst är den vanliga grå vardagen en krydda i livet?

Dags att styra kosan mot bibloteket och plugg. Ikväll tänkte jag ge er lite plugg- och skoltips, låter fint de va?
Hej så länge!






Tänkte bjuda er på en härlig bild från Kreta i somras... Åh vad jag längtar till värme och sol!

Måndag

Brottom, brottom! Dags att rusa till skolan med frukosten i halsen....  Ha en bra morgon så hörs vi i eftermiddag.

Denna låten lyssnar jag på varje morgon och får mig på bra morgonhumör, testa så får ni se!

Kramizar

Uppdate..






Hoppas ni inte lägger märke till mina fula foppa toflor som jag lovade mig själv att aldrig köpa...


Tre kassar senare och drygt 400 kronor fattigare... Nu ska det lagas mat i veckan.

Just nu sitter jag bänkad framför Bingolotto, min morfar sitter i publiken så det måste ju spanas in!

Nytt!



Mascaran köpt på Kicks, 245 kr,och halsband från Åhlens, ett fynd för 70 kr.

Glömde att visa er mina nya inköp, Diors Iconic mascara och ett nytt snyggt längre halsband från Åhlens. 

En liten samanfattning av Dior Iconic;
+ intensivt svart
+ förlänger snyggt
+ fransarna blir tjockare
+ gummiborsten gör det enkalre att sepparera fransarna

- svårt att få bort, trotts att den inte är vattenfast
- man behöver lägga ganska många lager för att få de perfekta fransarna, hinns inte alltid med på morgonen
- den är relativt dyr, 245 spänn.


Men jag gillar den skarpt.


Någon måste vara sist


Filmen kan ni b.la klicka hem hos cdon.se






Igårkväll såg jag äntligen Sex and the City- The Movie. Och vad bra den var!  Den var i äkta satc anda. Det är typiskt en sådan film som man sitter och skrattar sig ignom samtidigt som man biter sig i läppen och undrar om hon kommer att få Mr Big eller inte... Ska dock inte avslöja slutet, haha.  

Vilka kläder! Man har ju hört så mycket och redan sett alla kreationer innan, men åh vad dem är snygga. Patricia Field har definitivt lyckats. Än en gång.  Min favorit måste nog vara brudklänningen från Oscar De La Renta.

Söndag

Härligt med söndag, tycker ni inte? Här skiner solen och det är riktigt mysigt höstväder. Nu blir jag inte lite sugen på att komma ut, få komma ut i skogen och bara springa av mig. 
Något jag har funderat på jämfört med att bo i en småstad resp storstad är hur lugnt det är här. Ingen som stressar, ser man folk på gatorna så går dem oftast, det är ingen som springer med tre kassar i varje hand och tränger sig förbi andra. Är man och handlar mat strosar dem flesta omkring och man hör ingen som svär i matkön om vilken tid det tar.  Folk stannar ofta på gatorna för att utbyta ord med varandra, man skapar en gemenskap. Jag tror helt enkelt inte att all den stress som finns i samhället idag kommer att leda till något possitivt, folk blir utbrända som aldrig förr och man känner sig inte nöjd med det man har.  Jag tror det är svårt att ta tillvara på dagen som den är, och tänka på att varje sekund är unik om man bara stressar vidare. Jag vet inte hur många gånger jag själv har önskat att jag vore någon annan stans, i en stor världsmetropol med massor av pengar, att man vore känd och gärna hade en underbart snygg elitspelande pojkvänn (Zlatan skulle väl inte vara fel?!)  Men skulle man stressa mindre då, och längta minder efter andra saker? Skulle det innebära lycka?   Jag vet inte, vad tror ni?

Kvällen igår..

Det var en mycket rolig kväll igår,  började den hemma hos Julia där vi dök ner i en stor låda av glitter och glamour som vi skulle använda till utklädnaden. Tänk om man kunde ha en sådan låda hemma! Sedan bar det av hem till mig där mysiga vänner kom förbi med sina vänner, de är underligt så mycket härligt folk det finns. Sedan drog dem vidare till parketten och jag väntade på mina vänner. Dock blev det inte så mycket av parketten, för när vi kom dit så hade jag glömt mina pengar... Det är verkligen Estela i ett nötskal kan jag säga. Men kvällen blev lyckad iallafall :p 

Gick upp tidigt för att gå på stan med en kompis, men sedan så blev det ändrade planer. Undra vad man ska greja med idag då... Är i vansinnigt behov av en riktigt slappardag, ni vet bara ligga i soffan och kolla på filmer och dåliga tv-repriser. Fast egentligen borde man plugga lite, men det kan man ju göra senare, eller hur?!

Nu börjar jag bli riktigt hungrig, får nog springa ner till affären och köpa frukost.

Kramar


En låda som man bara vill dyka ner i...




Lite folk från min lägenhet...   (som vill vara annonyma)

Parketten nästa

Det har varit en minst sagt full dag idag, skola och annat som skulle hinnas med. Ikväll blir det parketten och maskerad disco med Hajirje och Julia. Så kul vi kommer att ha tjejor!  Bestämde inte förrän idag att jag skulle gå så att hitta utklädningskläder var inte det enklaste, jag hade tänkt mig något jättestort och annorlunda, men det räckte inte tiden till för. Vad det blev får ni se imorgon!  Om jag har tur kommer de lite kompisar förbi om en stund...

Ha en trevlig fredagskväll!                                Glöm inte att ni alla är värdefulla


Gomorgon!

Härligt med fredag! Som jag har längtat... Man börjar ju att sukta efter den redan på tisdagen, och nu är den här. Veckorna går ju så himla fort, dygnet har för få timmar helt enkelt.
Dagen idag ska jag ägna åt uppsatsskrivande, väldigt spännande måste jag säga...  Nu ska jag rusa igen, brottom, brottom.


Vad ska ni hitta på i helgen då?

Boktips!

Tänkte tipsa er om en bra bok innan jag ska krypa till kojs.  Anybody out there, av Marian Keys. Jättebra bok måste jag säga, jag läser den på engelska men den finns säkert på svenska.



Ont i kroppen har jag idag också, inte blev det bättre efter danspasset på Friskis idag...  Nu ska jag sluta att klaga.

Godnatt på er!


Alltid lika vardagschic!

Bild lånad från posh24.se
Bild lånad från posh24.se


Alltid lika snyggt klädda Amanda Bynes med en Balenciaga på armen... Skulle inte sitta fel på mig idag.


Hemma från skolan

Äntligen hemma från en rolig men jobbig skoldag. Skrev imorse att vi skulle ha livskunskap, men tydligen hade det blivit någon miss med skolan så vi samlades i aulan halv nio (jag trodde vi började åtta...) och såg på en film om E-mobbning. Det är faktiskt något som man inte tänker så mycket på men som är väldigt viktigt. Jag har själv blivit utsatt för det så jag vet hur det är. Snälla tänk er för vad ni gör på nätet!
Istället blev det eget arbete fram till lunch och sedan idrott (rolig afro powerdance, gillades starkt) och sista lektionen var historia.

Det jag från början tänkte skriva i inlägget var hur härlig och underbar klass jag har. En i min klass gick in i ett rum med glasdörr och dem andra bad blandannat mig att kolla in i rummet, jag hade ju ingen aning att det satt någon där inne så när det trycktes upp ett stort tryne på rutan blev man ju vettskrämd. Allra roligast var när min kompis gjorde samma sak, hon skrek inte lite, hehe....     Visst är vänner härliga?!

Man kunde ju inte ana...




... att det snart skulle dyka upp något ur rutan
Så, så, så söt!

Snart jul....

Tänkte pigga upp er på morgonen med att det bara är 41 dagar kvar till julafton (!). Härligt!
Dags för skola igen då, idag har vi någon typ av temadag sk. livslunskap, får vi se hur det slutar haha. Nä nu måste jag nog snabba på, ska både gå igenom historian en gång innan jag drar och äta upp min frukost.

Kramar, ha en bra dag!


Vilken krut tant!



Tänkte pigga upp er med ett lite roligare inlägg.
Detta är 93 åriga Greta från Göteborg. Hon har blivit megakändis genom att kanske vara den äldsta rapparen i världen. Visst är hon gullig?   Kolla in  klippet från Youtube här.

God morgon, eller?

Jag blir så himla förbannad, äntligen har man en ledig dag ifrån skolan och tänker sova ut, vad händer inte då? Såklart har man grannar som börjar att borra och spika i väggarna så att det skakar i hela trapphuset! Inte nog med det, klockan åtta på morgonen!
Så nu känns det inte som någon god morgon...  Hoppas ni har haft en bättre start på dagen än vad jag har.

Nä, nu börjar dem igen, snart går jag sjuttane mig ner och säger till... Jag ska sova. Godnatt igen.

Klänningstips!





Hittade denna ursöta klänning när jag surfade runt på H&M...  Endast 349 riksdaler går den på.
Måste säga att jag längtar efter helg, tänka att få dansa omkring i denna. Måste nog till H&M imorgon och spana.
Även denna och denna klänningen tycker jag var väldigt söta.

Vad tror ni om Comme des Garçons kollektion som släpps den 13 november, hit eller shit?

Så här kan det se ut



Precis så här kan det se ut när man försöker att plugga...  Kan dock intyga att den som sitter bakom kameran är något annat än pigg...     Cola Zero och en bar, nödvändigheter!





Här ser ni en närmare bild på den protein bar jag provade idag, jag brukar gilla de fleste, men måste erkänna att denna inte var särskilt god. Skulle smaka pistach men såg mest ut som den var doppad i grön såpa och smakade lite träigt, gainomax är då mycket godare... 

Dagen idag...

Idag i skolan lyssnade vi på en föreläsning av Paolo Roberto som var kanon! Vilken kille säger jag bara! Utstrålning, karisma, kunskap... Han har allt helt enkelt. Och hans sätt att få med sig publiken, en smokfull aula med gymnasie- elever som är dit tvingade och från början helt ointresserade satt faktiskt som klistrade under föreläsningen. Killen inger respekt, det är ingen kille man vill mucka med. 
Föreläsningen handlade om hans kriminella uppväxt, om hur han lyckades att komma ifrån och hur boxningen räddade honom ifrån att dö av gängbråk och droger. Jag som tidigare bara har sett honom som en stor fighter började att se mjukisen i honom. Visste ni förresten att han har spelat in en film som heter Stockholmsnatten? Och att han från början inte var boxare utan utövade Taikwando?

Nu ska jag börja plugga... Slutade tidigt idag men har fastnat framför datorn lite för länge, vilket inte är så ovanligt,haha. Nä,nu ska jag ta mina engelska- och historiaböcker och bege mig till biblan. 

Kramizar 

Här kan ni förresen läsa mer om Paolos föreläsningar och stuffs.

Bild lånad från http://delagardie.se


Hej på er!

Välkommna! Jag bor varken i Stockholm, är modell, kändis eller född med silversked i munnen, men jag älskar att skriva och vill helt enkelt kunna skriva av mig och dela mina tankar och uppfattningar. Jag vill inte att detta enbart ska bli en modeblogg utan min tanke är helt enkelt en livstilsblogg som gör vardagen lite roligare. 
Jag hoppas att ni ska trivas här och att ni fortsätter att läsa min blogg!

Puss och kram på er!